وجود سم آفلاتوکسین در آجیلهای تاریخ گذشته
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، حسین رستگار در این باره افزود: «آجیلهایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند بهویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند. ضمنا یکی از سمهای مضر به نام آفلاتوکسین، در این مواد افزایش و رشد پیدا میکند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه میزند.»
رستگار اضافه کرد: «البته این تقلبات معدود است ولی از آنجا که در برخی موارد سودجوییهایی انجام میشود، امیدواریم مصرفکنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده میکنند حتما آن را به مسئولین مربوطه گزارش دهند.»