رنگهای غیرمجاز در برخی شیرینیها
به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از خبرگزاری مهر، حسین رستگار اظهار داشت: «با نزدیک شدن به عید نوروز، خریدهای نوروزی مردم شروع میشود که ازجمله این خریدها، آجیل و شیرینیجات است که مردم باید در خرید آنها دقت کافی داشته باشند.» وی ادامه داد: «برخی قنادیها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد، از رنگهایی استفاده میکنند که غیرمجاز هستند.» وی افزود: «نباید از این رنگها به خصوص رنگ زعفرانی استفاده شود.» رستگار تصریح کرد: «برخیها از زردچوبه به جای زعفران برای رنگ پسته استفاده میکنند که مردم باید دقت داشته باشند.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: «با توجه به اینکه مصرف شیرینی در ایام نوروز بیشتر میشود، بیماران دیابتی باید دقت داشته باشند که شیرینی کمتری استفاده کنند.» رستگار ادامه داد: «مردم در نوروز سعی کنند شیرینیجات کمتری استفاده کنند و بیشتر مواد غذایی پرانرژی و پرکالری مثل میوه جات بخورند.»
وی صحبتهای خود را با یک توصیه به پایان برد: «شیرینیهایی که در آن روغن و شکر کمتری استفاده شده را خریداری و مصرف نمایید.»