رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: «میزان اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی تا 10سال آینده به صفر خواهد رسید.»
حذف کامل اسید چرب ترانس روغنهای نباتی تا 10سال آینده
10 February 2016 ساعت: 13:2
10 February 2016 ساعت: 13:2
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: «میزان اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی تا 10سال آینده به صفر خواهد رسید.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، رسول دیناروند با اعلام این خبر گفت: «بیماریهای قلبی و عروقی که میانگین ابتلا به آن تا سنین 30 و 40 کاهش پیداکرده و سن ابتلا به این بیماریها را از کهنسالی به میانسالی و جوانی کاهش داده، تاثیر روغنهای نباتی با میزان اسید چرب ترانس بالای 40درصدی است که سالها توسط مردم ما مصرف میشد و باید برنامهای مدون برای آن در دستورکار ما قرار میگرفت.»
دیناروند با اشاره به تاثیر برنامههای بلندمدت در تامین سلامت افراد جامعه عنوان کرد: «ما نباید تنها به تاثیرات آنی و کوتاهمدت برنامههای سلامتمحور بیندیشیم زیرا ممکن است اثر کارهای مدون و برنامهریزیشدهای که امروز انجام میدهیم در دهههای بعد مشخص شود.»
وی درمورد فعالیت سازمان غذا و دارو در همین راستا اظهار داشت: «سازمان غذا و دارو در همین راستا مقادیر سقف استاندارد اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی را کاهش داد. مثلا میزان روغن اسید چرب ترانس در قنادیها که پیش از این حداقل 10درصد بوده، در سال آینده حداکثر 5درصد تعیینشده است، همچنین این میزان در روغن جامد خانوار حداکثر 2درصد خواهد بود.»
دیناروند گفت: «برنامه بلندمدت ما در سازمان غذا و دارو این است که اسید چرب ترانس را تا 10سال آینده در روغنهای خوراکی به صفر برسانیم.»
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: «تاثیر این تغییر ظاهراً کوچک آنجا مشخص میشود که بدانیم طبق تحقیقات انجامشده کاهش هر درصد از اسید چرب ترانس مصرفی در روغنهای خوراکی، به میزان 2درصد احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.»
دیناروند با اشاره به تاثیر برنامههای بلندمدت در تامین سلامت افراد جامعه عنوان کرد: «ما نباید تنها به تاثیرات آنی و کوتاهمدت برنامههای سلامتمحور بیندیشیم زیرا ممکن است اثر کارهای مدون و برنامهریزیشدهای که امروز انجام میدهیم در دهههای بعد مشخص شود.»
وی درمورد فعالیت سازمان غذا و دارو در همین راستا اظهار داشت: «سازمان غذا و دارو در همین راستا مقادیر سقف استاندارد اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی را کاهش داد. مثلا میزان روغن اسید چرب ترانس در قنادیها که پیش از این حداقل 10درصد بوده، در سال آینده حداکثر 5درصد تعیینشده است، همچنین این میزان در روغن جامد خانوار حداکثر 2درصد خواهد بود.»
دیناروند گفت: «برنامه بلندمدت ما در سازمان غذا و دارو این است که اسید چرب ترانس را تا 10سال آینده در روغنهای خوراکی به صفر برسانیم.»
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: «تاثیر این تغییر ظاهراً کوچک آنجا مشخص میشود که بدانیم طبق تحقیقات انجامشده کاهش هر درصد از اسید چرب ترانس مصرفی در روغنهای خوراکی، به میزان 2درصد احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد