سازمان غذا و دارو هشدار داد:
غذای داغ و سرد در ظروف یکبار مصرف ممنوع
12 February 2017 ساعت: 14:2



معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به نذرهای مردم در ایام فاطمیه از مردم خواست تا غذای داغ و سرد را در ظروف یک‌بار مصرف، قرار ندهند چراکه برای سلامتی عوارض دارد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، سمیره صباح گفت: تماس مواد غذایی داغ با ظروف یک‌بار مصرف ممکن است موجب انتقال مقادیر جزئی ترکیبات شیمیایی ازجمله ترکیباتی موسوم به مونومرها یا پلاستی سایزرها ، داخل ماده غذایی شود.
وی خاطرنشان کرد: پرکاربردترین ترکیب شیمیایی مورد استفاده در تولید ظروف پلیمری یا همان ظروف یک‌بار مصرف، ماده‌ای به نام وینیل کلرید است که یکی از عوامل ایجاد سرطان کبد در مدل‌های حیوانی و انسانی به شمار می‌رود. صباح تصریح کرد: مسمومیت شدید با این ترکیب، موجب افسردگی سیستم عصبی مرکزی و آسیب جدی به کبد می‌شود.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: ترکیبات شیمیایی از ظروف یک‌بار مصرف وارد آب نیز می‌شوند و ثابت شده است که آب معدنی نگهداری شده در بطری‌های پلاستیکی موسوم به PVC حاوی مقادیری از ترکیب شیمیایی وینیل کلرید است.
وی درباره آسیب‌های ناشی از استایرن (ترکیب شیمیایی در برخی ظروف یکبارمصرف) نیز اظهار کرد: این ماده بر کلیه‌ها و کبد اثرات سمی می‌گذارد و موجب تجمع آب میان بافتی در ریه و بی‌نظمی ضربان قلب می‌شود و به نظر می‌رسد که این ترکیب به‌راحتی از ظروف بسته‌بندی جدا و وارد ترکیبات چربی می‌شود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد