مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان کرد:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: «۳۰ درصد موارد ابتلا به سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است.»
۳۰درصد سرطانها در ایران ناشی از بد غذایی است
22 December 2016 ساعت: 16:12
22 December 2016 ساعت: 16:12
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: «۳۰ درصد موارد ابتلا به سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، زهرا عبداللهی در همایش تغذیه سالم با اشاره به افزایش شیوع چاقی و اضافه وزن همراه با افزایش سن در کشور، گفت: «۷۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان بالای ۴۵ سال به چاقی و اضافه وزن مبتلا هستند.»
وی با بیان اینکه بسیج ملی تغذیه سالم از ۲۹ آذر تا ۱۵ دی اجرا میشود، افزود: «دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای تنفسی عامل ۵۲درصد مرگ ها در ایران است.» عبداللهی با بیان اینکه ۳۰درصد از موارد سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است، گفت: «۱۹درصد سرطان ها که سرطان گوارشی هستند به علت تغذیه ناسالم به وجود میآیند و این عامل، موجب ۳۱درصد بیماری های قلبی و عروقی است.»
وی یکی از عوامل بروز سرطان و بیماریهای قلبی عروقی را مصرف کم سبزی و میوه دانست و گفت: «۸۸درصد ایرانیان الزام مصرف روزانه پنج وعده سبزی و میوه را رعایت نمیکنند.» عبداللهی با بیان اینکه حد مجاز مصرف شکر در روز ۲۵گرم است، افزود: «ایرانیان روزانه ۶۶ گرم شکر مصرف میکنند که بیش از ۲برابر حد استاندارد است و هر ایرانی روزانه ۴۶گرم روغن مصرف میکند درحالی که میزان توصیه شده آن ۳۵گرم است.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کاهش ۵۰درصدی میزان نمک در نان خبر داد و افزود: «به طور متوسط در گذشته هر ۱۰۰ گرم نان بین ۲ تا ۳ گرم نمک داشت که اکنون استاندارد اجباری آن به یک درصد کاهش یافته و با این کار روزانه سه گرم از مصرف نمک مردم کم میشود.» وی با اشاره به افزایش چاقی و اضافه وزن در کشور افزود: «بیش از ۷۰درصد میانسالان چاق هستند یا اضافه وزن دارند و حتی این مساله در ۲۰درصد کودکان زیر ۲سال کشور هم وجود دارد.»
وی با بیان اینکه بسیج ملی تغذیه سالم از ۲۹ آذر تا ۱۵ دی اجرا میشود، افزود: «دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای تنفسی عامل ۵۲درصد مرگ ها در ایران است.» عبداللهی با بیان اینکه ۳۰درصد از موارد سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است، گفت: «۱۹درصد سرطان ها که سرطان گوارشی هستند به علت تغذیه ناسالم به وجود میآیند و این عامل، موجب ۳۱درصد بیماری های قلبی و عروقی است.»
وی یکی از عوامل بروز سرطان و بیماریهای قلبی عروقی را مصرف کم سبزی و میوه دانست و گفت: «۸۸درصد ایرانیان الزام مصرف روزانه پنج وعده سبزی و میوه را رعایت نمیکنند.» عبداللهی با بیان اینکه حد مجاز مصرف شکر در روز ۲۵گرم است، افزود: «ایرانیان روزانه ۶۶ گرم شکر مصرف میکنند که بیش از ۲برابر حد استاندارد است و هر ایرانی روزانه ۴۶گرم روغن مصرف میکند درحالی که میزان توصیه شده آن ۳۵گرم است.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کاهش ۵۰درصدی میزان نمک در نان خبر داد و افزود: «به طور متوسط در گذشته هر ۱۰۰ گرم نان بین ۲ تا ۳ گرم نمک داشت که اکنون استاندارد اجباری آن به یک درصد کاهش یافته و با این کار روزانه سه گرم از مصرف نمک مردم کم میشود.» وی با اشاره به افزایش چاقی و اضافه وزن در کشور افزود: «بیش از ۷۰درصد میانسالان چاق هستند یا اضافه وزن دارند و حتی این مساله در ۲۰درصد کودکان زیر ۲سال کشور هم وجود دارد.»
برچسب ها
۳۰درصد سرطانها در ایران ناشی از بد غذایی است, زهرا عبدالهی, مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت, ۷۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان بالای ۴۵ سال به چاقی و اضافه وزن مبتلا هستند, بسیج ملی تغذیه سالم از ۲۹ آذر تا ۱۵ دی
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد