مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
شاهد جهش بزرگ در صنایع غذایی هستیم
24 April 2016 ساعت: 16:4



مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت ضمن تشکر از تلاش چند ساله مدیران صنایع غذایی از جهش بزرگ و مثبت در محصولات غذایی یاد کرد و گفت: «دیگر دغدغه کشور ما تامین مواد غذایی نیست، بلکه چگونگی و میزان کالری‌ که مردم دریافت می‌کنند، دغدغه کشور ما شده است و امیدواریم بتوانیم با کمک صنایع غذایی، رژیم غذایی سالمی را در اختیار مردم بگذاریم.»
به گزارش سپیدآنلاین، بهروز جنت، مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو افزود: «امید است با کمک همه همکاران در صنایع غذایی همان‌طور که در اهداف سازمان اعلام شده، رژیم غذایی مناسب را در اختیار مردم قرار دهیم.»
جنت از بیماری‌های غیرواگیر به عنوان بیشترین مخاطره‌ای که سلامت جامعه را در برمی‌گیرد یاد کرد و کاهش دریافت کالری از طریق چربی‌ها و کاهش دریافت نمک را یکی از اهداف و برنامه‌های سازمان غذا و دارو در سال 95 عنوان کرد و افزود: «بیشتر مخاطره‌ای که سلامت جامعه ما را تهدید می‌کند بیماری‌های غیرواگیر است که خطرناک‌ترین و مرموزترین آنها دیابت است. به‌طوری که دیابت تمام جوامع در حال توسعه و صنعتی را تهدید می‌کند و در آینده بودجه‌های سلامت برای درمان و پیشگیری از این بیماری صرف خواهد شد. اما امیدواریم ما بتوانیم این حجم بیماری‌های غیرواگیر را در کشور کنترل کرده و به حداقل برسانیم.»
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: «بیماری دیابت به سرعت جوامع صنعتی را در بر می‌گیرد و در آینده نزدیک تمام بودجه‌ها برای درمان و پیشگیری از این بیماری مهلک هزینه می‌شود که امید است با کمک سازمان‌های نظارتی، هجمه بیماری‌های غیر واگیر را کنترل کنیم و آن را به حداقل برسانیم.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد