ترغیب صنعت غذایی آمریکا برای کاهش میزان نمک مصرفی
5 June 2016 ساعت: 18:6
5 June 2016 ساعت: 18:6
سازمان غذا و داروی آمریکا اهداف داوطلبانه دوساله و ۱۰ سالهای را برای صنعت غذایی این کشور تعیین کرده است تا به آمریکاییان کمک کند، به طور تدریجی مصرف سدیم را کاهش دهند. این پیشنویس دستورالعملها برای اظهار نظر عمومی در دسترس قرار گرفته است.
دریافت میانگین نمک در ایالات متحده در حال حاضر حدود ۳۴۰۰ میلیگرم در روز است و سازمان غذا و داروی امریکا امیدوار است که این دستورالعمل این میزان را به ۲۳۰۰ میلیگرم در روز کاهش دهد.
مراکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا میگویند ۴۰ درصد کاهش در مصرف سدیم در آمریکا میتواند جان ۵۰۰۰۰۰ نفر را نجات دهد و حدود ۱۰۰ میلیار دلار هزینههای بهداشتی را کاهش دهد.
یکسوم از افراد در آمریکا میزان بالای فشارخون دارند، عارضهای که اغلب با مصرف بیشازحد نمک همراه است.
نظرخواهی انجامشده نشان میدهد که اغلب آمریکاییان میگویند میخواهند نمک کمتری مصرف کنند، اما انجام این کار مشکل است چراکه به نظر میرسد اغلب سدیم دریافتی از غذاهای فراوریشده و از پیش آماده منشا میگیرد.
سازمان غذا و داروی آمریکا امیدوار است که تولیدکنندگان عمده مواد غذایی و رستورانهای زنجیرهای را متقاعد کند تا میزان سدیم در فراوردههایشان را کاهش دهند- بهخصوص ۱۰ درصد غذاهای بستهبندیشده که بیش از ۸۰ درصد کل فروش این غذاها را تشکیل میدهند.
این دستورالعملهای اختیاری حدود ۱۵۰ رده غذایی را هدف قرار میدهند که از اقلام پختهشده تا سوپها متفاوتاند.
مراکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا میگویند ۴۰ درصد کاهش در مصرف سدیم در آمریکا میتواند جان ۵۰۰۰۰۰ نفر را نجات دهد و حدود ۱۰۰ میلیار دلار هزینههای بهداشتی را کاهش دهد.
یکسوم از افراد در آمریکا میزان بالای فشارخون دارند، عارضهای که اغلب با مصرف بیشازحد نمک همراه است.
نظرخواهی انجامشده نشان میدهد که اغلب آمریکاییان میگویند میخواهند نمک کمتری مصرف کنند، اما انجام این کار مشکل است چراکه به نظر میرسد اغلب سدیم دریافتی از غذاهای فراوریشده و از پیش آماده منشا میگیرد.
سازمان غذا و داروی آمریکا امیدوار است که تولیدکنندگان عمده مواد غذایی و رستورانهای زنجیرهای را متقاعد کند تا میزان سدیم در فراوردههایشان را کاهش دهند- بهخصوص ۱۰ درصد غذاهای بستهبندیشده که بیش از ۸۰ درصد کل فروش این غذاها را تشکیل میدهند.
این دستورالعملهای اختیاری حدود ۱۵۰ رده غذایی را هدف قرار میدهند که از اقلام پختهشده تا سوپها متفاوتاند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد