گزارش جدید درباره مصرف زیاد نمک در آمریکا
9 January 2016 ساعت: 22:1
9 January 2016 ساعت: 22:1
یگ گزارش جدید مراکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا (سیدیسی) نشان میدهد که آمریکاییها هنوز روزانه مقدار بیشازحد توصیهشده نمک مصرف میکنند و این امر بالقوه آنان را در معرض خطرات بهداشتی قرار میدهد.
به گزارش هلثدی نیوز بر اساس گزارش جدید سیدیسی ۹۰ درصد کودکان و ۸۹ درصد بزرگسالان مقدار سدیم بیشتری نسبت به مقدار توصیهشده اصول راهنمای جدید غذایی ۲۰۱۵-۲۰۲۰ آمریکا مصرف میکنند. این راهنمای جدید توصیه میکند که اغلب بزرگسالان بیش از ۲۳۰۰ میلیگرم نمک در روز – حدود یک قاشق چایخوری- نمک مصرف نکنند.
مصرف بیشازحد نمک میتواند به فشارخون بالا بینجامد که بهنوبه خود خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. جکسن گفت: «کاستن مصرف نمک فشارخون را پایین میآورد و خطر بیماری قلبی را کاهش میدهد.»
ساندرا جکسن، اپیدمیولوژیست در مرکز پیشگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی و سرپرست این بررسی گفت: «تقریباً همه آمریکاییها بدون توجه سن، نژاد یا جنسیت بیش از میزان توصیهشده برای یک رژیم غذایی سالم نمک مصرف میکنند.»
جکسن گفت که حدود ۷۰ میلیون بزرگسال آمریکایی فشارخون بالا دارند و تنها نیمی از آنان فشارخونشان را تحت کنترل دارند. او افزود، بیماری قلبی و سکته مغزی و سایر بیماریهای مربوط به قلب باعث مرگ بیش از ۸۰۰۰۰۰ آمریکایی در هر سال میشود و مخارج مراقبت پزشکیهای لازم و از دست رفتن بهرهوری افراد هزینهای 320 میلیارد دلاری به جای میگذارد.
آخرین راهنمای تغذیهای دولت آمریکا که هفته پیش منتشر شد بر کاهش نمک، قند و چربیهای اشباعشده تاکید دارد. این راهنما همچنین افزایش مصرف، میوه، سبزی و غلات کامل در رژیم غذایی را توصیه میکند.
به گفته جکسن، با وجود توصیههای مداوم به کاهش مصرف نمک، مصرف نمک بوسیله آمریکایی در طول دهه گذشته ثابت باقی مانده است. او گفت، علت احتمالی این است که سه چهارم نمک (سدیمی) که آمریکاییها دریافت میکنند، از غذاهای فراوریشده یا بستهبندیشده و غذاهای رستوران ناشی میشود.
مصرف بیشازحد نمک میتواند به فشارخون بالا بینجامد که بهنوبه خود خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. جکسن گفت: «کاستن مصرف نمک فشارخون را پایین میآورد و خطر بیماری قلبی را کاهش میدهد.»
ساندرا جکسن، اپیدمیولوژیست در مرکز پیشگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی و سرپرست این بررسی گفت: «تقریباً همه آمریکاییها بدون توجه سن، نژاد یا جنسیت بیش از میزان توصیهشده برای یک رژیم غذایی سالم نمک مصرف میکنند.»
جکسن گفت که حدود ۷۰ میلیون بزرگسال آمریکایی فشارخون بالا دارند و تنها نیمی از آنان فشارخونشان را تحت کنترل دارند. او افزود، بیماری قلبی و سکته مغزی و سایر بیماریهای مربوط به قلب باعث مرگ بیش از ۸۰۰۰۰۰ آمریکایی در هر سال میشود و مخارج مراقبت پزشکیهای لازم و از دست رفتن بهرهوری افراد هزینهای 320 میلیارد دلاری به جای میگذارد.
آخرین راهنمای تغذیهای دولت آمریکا که هفته پیش منتشر شد بر کاهش نمک، قند و چربیهای اشباعشده تاکید دارد. این راهنما همچنین افزایش مصرف، میوه، سبزی و غلات کامل در رژیم غذایی را توصیه میکند.
به گفته جکسن، با وجود توصیههای مداوم به کاهش مصرف نمک، مصرف نمک بوسیله آمریکایی در طول دهه گذشته ثابت باقی مانده است. او گفت، علت احتمالی این است که سه چهارم نمک (سدیمی) که آمریکاییها دریافت میکنند، از غذاهای فراوریشده یا بستهبندیشده و غذاهای رستوران ناشی میشود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد