ذکر میزان‌ قندهای افزوده‌ در برچسب غذاها در آمریکا
21 May 2016 ساعت: 23:5



سازمان غذا و داروی امریکا انجام تغییرات عمده‌ای در برچسب‌زنی غذاهای آماده از جمله لزوم ذگر میزان قندهای افزوده را اعلام کرد.
به گزارش رویترز سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که تغییرات قابل‌توجهی در برچسب‌های بسته‌بندی غذاهای آماده به وجود خواهد آمد، از جمله اینکه اندازه وعده‌های غذایی طوری تطبیق داده خواهد شد تا بیانگر مقدار واقعی چیزهایی باشد که افراد می‌خورند و برای نخستین بار قندهای افزوده نیز باید روی برچسب‌های غذاها قید شوند.

اینها نخستین تغییرات عمده از زمان استفاده از برچسب‌های «حقایق‌ تغذیه‌ای» پر ۲۰ سال بر روی مواد غذایی است.

این مقررات جدید حدود ۸۰۰۰۰۰ محصول غذایی از کوکا کولا و بستنی گرفته تا سوپ و سس را شامل خواهند شد.

فرصت اجرای این مقررات ژوئیه ۲۰۱۸ است و شرکت‌های کوچک با فروش سالانه کمتر از ۱۰ میلیون دلار یک سال دیگر هم مهلت خواهند داشت.

تخمین زده می‌شود که این تغییرات در برچسب‌های مواد غذایی ۲ میلیارد دلار برای صنعت غذایی هزینه اینجاد کند.

شرکت‌های تولیدکننده بر اساس مقررات جدید باید با جزئیات میزان‌های قندهای افزوده مانند شربت ذرت و شکر سفید و قهوه‌ای را بر روی برچسب غذاها درج کنند.

انجمن قندوشکر آمریکا که نماینده کشاورزان نیشکر و چغندر قند و کارخانه‌های تصفیه و فراوری‌کننده قند و شکر است از الزام به درج قندهای افزوده روی برچسب‌ها ابراز نومیدی کرد و گفت که سازمان غذا و داروی آمریکا رابطه‌ای علمی میان قند و بیماری را نشان نداده است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد