نوشیدن قهوه با کاهش خطر مرگ همراهی دارد
20 December 2015 ساعت: 18:12



یک بررسی 10 ساله در آمریکا نشان می‌دهد که افرادی که به‌طور منظم قهوه می‌نوشند، نسبت به افرادی که اصلاً قهوه نمی‌نوشند با احتمال کمتری ممکن است به علل متعددی از جمله بیماری قلبی و دیابت بمیرند
به گزارش هافینگتون پست بر اساس نتایج این بررسی هر چه میزان قهوه نوشیده شده به‌وسیله افراد مورد بررسی بیشتر بود، خطر مرگ در آنان بیشتر کاهش می‌یافت، و قهوه بدون کافئین نیز اثر مشابهی داشت.

دکتر اریکا لافت‌فیلد از موسسه ملی سرطان آمریکا و سرپرست این بررسی گفت: «قهوه حاوی شمار فراوانی از ترکیبات زیستی فعال است، از جمله اسیدهای فنولیک، پتاسیم و کافئین است.»

لافت‌فیلد گفت، بسیاری از بررسی‌های پیشین نیز مصرف قهوه را با کاهش خطر کلی مرگ‌ومیر و مرگ‌ومیر ناشی از بیماری قلبی ارتباط داده‌اند.

این پژوهشگران از داده‌های یک بررسی پیشین بر روی 90317 فرد بزرگ‌سالان بدون سابقه بیماری قلبی-عروقی استفاده کردند که در فاصله سال‌های 1998 تا 2009 پیگیری شده بودند.

این افراد میزان مصرف قهوه‌شان و نیز جزئیات مربوط به وضعیت سلامتشان را گزارش کرده بودند.

8700 نفر از این افراد تا سال 2009 درگذشتند. این پژوهشگران پس از در نظر گرفتن عوامل دیگری مانند سیگار کشیدن دریافتند که احتمال مرگ‌ومیر نوشندگان قهوه نسبت به افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، کمتر است.

بر اساس این بررسی که نتایج آن در ژورنال اپیدمیولوژی آمریکا منتشر شده است، خطر مرگ‌ومیر در افرادی چهار تا پنج فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند، در پایین‌تر حد قرار داشت.

این پژوهشگران دریافتند که نوشیدن قهوه با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، بیماری تنفسی مزمن، دیابت، ذات‌الریه، آنفلوانزا و خودکشی، اما نه سرطان، همراهی دارد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد