سرعت پیاده‌روی با سلامت قلب در سالمندان ارتباط دارد
22 November 2015 ساعت: 20:11



‍پیاده‌روی با سرعت اندکی بیشتر یا با مسافتی اندکی طولانی‌تر می‌تواند مزایای سلامت‌بخش ‍‍پیاده‌روی برای قلب را در سالمندان افزایش می‌دهند.
‍‍به نوشته لایوساینس پژوهشگران در این بررسی دریافتند که سالمندانی که با سرعتی بیش از ۴۸ کیلومتر در ساعت ‍پیاده‌روی کرده‌اند، نسبت به سالمندانی که با سرعت ۳.۲ کیلومتر در ساعت پیاده‌روی می‌کردند، ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی بودند.

به علاوه سالمندانی که به طور میانگین روزانه هفت بلوک ‍پیاده‌روی کرده بودند نسبت به افرادی که در هر هفته پنج بلوک یا کمتر ‍پیاده‌روی کرده بودند، ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی بودند.

لوئیزا سورس-میراندا دانشجوی پست‌دکتری در دانشگاه پورتو در پرتغال و نویسنده اصلی این مطالعه گفت:« مطالعه ما بر روی آمریکاییان سالمند نشان می‌دهد، حتی در سال‌های بالای زندگی فعالیت جسمی متوسط مانند پیاده‌روی با میزان وقوع کمتر بیماری قلبی-عروقی همراهی دارد.»

سورس- میراندا گفت: «خوشبختانه، ‍پیاده‌روی فعالیتی است که بسیاری از سالمند می‌توانند از آن لذت ببرند.»

در این مطالعه، پژوهشگران ۴۷۰۲ مرد و زن را که وارد «مطالعه سلامت قلبی- عروقی»- یک بررسی طولانی مدت که بوسیله انستیتوهای ملی بهداشت انجام می‌شود- شده بودند، بررسی کردند. «مطالعه سلامت قلبی- عروقی» داده‌های مربوط به عوامل خطرساز برای بیماری قلبی در بزرگسالان ۶۵ ساله و بالاتر را گردآوری می‌کند.

این پژوهشگران برای به دست آوردن یافته‌های جدید، به داده‌های ۱۰ ساله گردآوری‌شده مربوط معاینه‌های جسمی سالانه این زنان و مردان توجه کردند.

میانگین سرعت و مسافت ‍پیاده‌روی این افراد ارزیابی شد و پژوهشگران هر واقعه قلبی-عروقی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی را ثبت کردند.

‍پیاده‌روی تنها فعالیت جسمی نبود که با سلامت قلبی همراهی داشت.

بر اساس این مطالعه، در واقع سالمندانی که به طور کلی فعال‌تر بودند نسبت به آنانی که بیشتر بی‌حرکت بودند، در معرض خطر کمتر حمله قلبی و سکته مغزی قرار داشتند. و فعالیت‌های تفریحی مانند باغبانی، شنا، راهیمایی و دوچرخه‌سواری نیز با خطر کمتر بیماری قلبی همراه بودند.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد