مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری میکند
1 January 2017 ساعت: 14:1
1 January 2017 ساعت: 14:1
پزشکان امریکایی اعلام کردند مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی میشود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، نتایج یک مطالعه که به مدت ۱۸سال بر روی ۶۵هزار داوطلب انجام شده، نشان میدهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث میشود که دست کم۲۰درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.
به عقیده پزشکان پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز میشوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش میدهند و بر تقویت سیستمهای عصبی و شنوایی تاثیر بسزایی دارند.
به عقیده پزشکان پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز میشوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش میدهند و بر تقویت سیستمهای عصبی و شنوایی تاثیر بسزایی دارند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد