صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، نتایج یک مطالعه که به مدت ۱۸سال بر روی ۶۵هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم۲۰درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.
به عقیده پزشکان پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر بسزایی دارند.