رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر لزوم کاهش نمک در فرآوردههایی که امکان کاهش نمک در آنها وجود دارد، در عین حال نسبت به بازگشت بیماری گواتر در صورت بیتوجهی نسبت به مصرف نمک یددار هشدار داد.
به گزارش ایسنا، رسول دیناروند درباره کاهش استفاده از نمک در شوریجاتی مانند خیارشور و کالاهایی شبیه آن، گفت: «چنین محصولاتی جزو کالاهای مضر سلامت محسوب میشوند. بنابراین توصیه به مردم این است که کالای مضر سلامت را کم مصرف کنند.»
وی با بیان اینکه بهطور کلی ما علاقهمندیم میزان نمک را در همه فرآوردههای غذایی کاهش دهیم، افزود: «مثلا در نان و همه فرآوردههای آن میتوانیم نمک را به صفر برسانیم بدون اینکه آسیبی به کیفیت نان وارد شود؛ اما در برخی محصولات مانند تمام شوریجات، ممکن است نتوان نمک را کاهش داد، چرا که این محصولات باید میزانی از نمک را داشته باشند تا دچار فساد نشوند.»
دیناروند تاکید کرد: «بنابراین در محصولات و فرآوردههایی که امکان کاهش نمک در آنها وجود دارد، حتما باید این اقدام را انجام دهیم.»