یک مطالعه جدید نشان میدهد ترکیب موجود در چای سبز میتواند با اثرات منفی ناشی از رژیم غذایی غربی نظیر اضافه وزن، دیابت نوع ۲، و عملکرد ضعیف مغز مقابله کند.
محققان دانشگاه A&F شمال غربی چین دریافتند عصاره چای سبز موسوم به epigallocatechi- gallate (EGCG) موجب کاهش ابتلا به مقاومت انسولین، چاقی و اختلالات حافظه در گروه موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب و پرقند شد.
در حقیقت Gallated catchi- (GC) موجود در چای سبز از طریق فعالیت در بخشی از سیستم گوارش، موجب کاهش میزان گلوکز خون و مانع از جذب گلوکز عادی در بافتها میشود. به عبارت دیگر، این عملکرد به پیشگیری از دیابت نوع ۲ و چاقی کمک میکند.
به گفته ژوبو لئو، سرپرست تیم تحقیق، «نوشیدن چای سبز میتواند جایگزین مناسبی برای دارو در مقابله با چاقی، مقاومت انسولین و اختلال حافظه باشد.»
MedicalXpress