رژیم غذایی پرچرب میتواند سبب بروز مشکلات سلامت مانند چاقی، افزایش کلسترول خون و نیز مقاومت به انسولین شود. یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه سائوپائولو برزیل تاثیر مکمل روغن ماهی را روی متابولیسم موشهایی که با یک رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده بودند، بررسی کردند.
 محققان 4 هفته قبل از شروع تغذیه موشها با رژیم پرچرب شروع به دادن مکمل روغن ماهی به آنها کردند. بعد از این مدت همراه با روغن ماهی رژیم غذایی پرچرب به موشها داده شد، نمونه چربی بدن مورد بررسی قرار گرفت. این نمونهها با نمونه چربی موشهایی که همراه با رژیم غذایی پرچرب مکمل روغن ماهی دریافت نکرده بودند، مقایسه شد. عواملی مانند مقاومت به انسولین که روی متابولیسم تاثیر دارند و نیز رسوب چربی در قسمتهای مختلف بدن اندازهگیری شدند.
 نتایج نشان داد رژیم غذایی پرچرب سبب تغییر قابلتوجه در جذب گلوکز و ترشح آدیپونکتین (میزان قند و تجزیه اسیدهای چرب را تنظیم میکند)، فاکتور نکروز دهنده تومور آلفا (سیتوکین موثر در التهاب)، اینترلوکین 6 (سیتوکین موثر در التهاب) و تجزیه چربیها میشود. این تغییرات متابولیکی در موشهایی که مکمل روغن ماهی دریافت کرده بودند، مشاهده نشد. به عبارت دیگر، تاثیرات متابولیکی منفی ناشی از رژیم غذایی پرچرب توسط روغن ماهی خنثی شده بود. به گفته محققان این نتایج بیانگر این نکته است که مکمل روغن ماهی میتواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در برابر مقاومت به انسولین و چاقی مورد استفاده قرار گیرد. با این حال قبل از تائید یافته های فوق لازم است این بررسی مجددا روی انسان نیز انجام شود.