مطالعه جدید نشان می دهد در جوامعی که مصرف چربی ترانس در مواد غذایی محدود شده، نرخ حمله قلبی و سکته هم کاهش یافته است. چربی های ترانس که در محصولاتی نظیر چیپس، کلوچه ها و مواد خوراکی سرخ شده یاقت می شود، با افزایش ریسک بیماری قبلی ارتباط دارند. در برخی شهرهای آمریکا سیاست کاهش مصرف چربی ترانس در غذاهای رستورانی اجرا شده است.
اریک برندت، عضو تیم مطالعه از دانشکده پزشکی یل آمریکا، عنوان میکند: «مطالعه ما بر قدرت سیاستگذاری عمومی در راستای تاثیر بر سلامت قلب و عروق جمعیت تاکید دارد. چربیهای ترانس برای سلامت قلب و عروق زیانآور بوده و حذف یا کاهش میزان مصرف آنها میتواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش نرخ بروز سکته و حمله قلبی داشته باشد.»
در این مطالعه، محققان دادههای شهرهای مختلف ایالت نیویورک را که دارای محدودیت یا بدون محدودیت مصرف چربیهای ترانس بودند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بررسی کردند. مطالعه نشان داد در مناطق دارای محدودیت مصرف این نوع چربی ۶ درصد کاهش در نرخ بستری شدن به دلیل حمله قلبی و سکته در طول سه سال مشاهده شد.
مهر