محققان عنوان میکنند شکلات تلخ موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد میشود.
دکتر متیو پاز، سرپرست گروه تحقیق از دانشگاه سوئین برن استرالیا، در این باره میگوید: «مصرف شکلات معمولا با بهبود حالات خلق و خو مرتبط است. »
مطالعات نشان میدهد پلی فنول های موجود در شکلات تلخ میتواند موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد شود.
پاز نیز عنوان میکند: «مطالعه بالینی ما برای اولین بار به لحاظ علمی تاثیرات مثبت پلی فنول های کاکائو را بر روی خلق و خو ثابت کرد. » در این مطالعه ۷۲ زن و مرد سالم در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال شرکت داشتند و به طورتصادفی نوشیدنی شکلات تلخ همراه با ۵۰۰، ۲۵۰ یا ۰ میلیگرم پلی فنولهای کاکائو دریافت کردند.
بعد از ۳۰ روز مشخص شد افرادی که نوشیدنی با دوز بالاتر پلی فنول کاکائو خورده بودند در مقایسه با سایرین، احساس آرامش و رضایتمندی بیشتری را گزارش کرده بودند.