سپید: تحقیقی جدید حاکی از آن است که خطر مرگ افرادی که از پروتئینهای سالم همچون دانهها، ماهی و مرغ استفاده میکنند، در مقایسه با افرادی که به میزان زیاد از گوشت قرمز استفاده میکنند، کمتر است.
 این یافتهها همچنین حاکی از آن هستند که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و پروتئینهای چرب همچون تخممرغ و پنیر، خطر مرگ را در افرادی را که جنبههای دیگر زندگیشان از سلامت برخوردار است، بالا نمیبرد. اما افرادی که از زندگی سالمی برخوردار نیستند و یک یا دو عامل خطرساز همچون نوشیدن الکل، کشیدن سیگار، نداشتن فعالیت بدنی و اضافه وزن دارند با استفاده از گوشتقرمز بیشتر در معرض مرگ قرار دارند.
 محققان دانشگاه هاروارد با انجام مطالعهای سه دهه زندگی بیش از ۱۳۰ هزار نفر را بررسی کردند. بر اساس گفتههای یکی از این محققان، یافتههای آنها استفاده بیشتر از پروتئینهای گیاهی را پیشنهاد میدهد و اگر بنابر انتخاب پروتئینهای حیوانی باشد، استفاده از ماهی و مرغ در اولویت قرار دارند.
 زمانی که محققان به بررسی انواع پروتئینها و ارتباط آن با خطر مرگ پرداختند، دریافتند که استفاده از گوشتهای فرآوری شده و فرآوری نشده قرمز همچون گوشت خوک و گوساله بیشترین ارتباط را با احتمال مرگومیر دارد.
 کمترین آمار مرگومیر در بین افرادی بود که بهطور عمده پروتئین مورد نیاز خود را از نان، غلات، ماکارونی، حبوبات، آجیل و سبزیها تامین میکردند. محققان از نتایج خود شگفت زده شده بودند زیرا افزایش احتمال مرگ افرادی با سبک زندگی که از گوشت قرمز استفاده میکردند، دیده نشد. درحالیکه ما در انتظار مشاهده ارتباط بین مرگومیر در بین افرادی بودیم که از گوشت قرمز استفاده میکنند، اما با افزایش آمار مرگومیر در بین افراد دارای سبک زندگی سالم که از گوشت قرمز استفاده میکردند، روبهرو نشدیم.