سپید: مصرف گوشت قرمز با مشکلات بهداشتی بسیاری همراه است و به تازگی ارتباط آن با نارسایی کلیه نیز مشخص شده است. مطالعهای تازه که در شماره آینده ژورنال انجمن آمریکایی نفرولوژی منتشر خواهد شد، حاکی از ارتباط میان مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به نارسایی کلیوی است.این مطالعه به عنوان بخشی از برنامه مطالعه سنگاپور و چین انجام شده، اطلاعات بیش از 63 هزار نفر بزرگسال را که در چین و سنگاپور زندگی میکنند، بررسی کرده و به این نتیجه دست یافته است که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به نارسایی کلیوی پیشرفته و درنتیجه مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو دارد. همچنین در این مطالعه مشخص شد که این ارتباط وابسته به مقدار مصرف است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر است.
 در روند انجام این مطالعه مشخص شد مصرفکنندگان با میزان بالای گوشت قرمز، 40 درصد بیشتر در معرض نارسایی کلیوی پیشرفته قرار دارند. پزشکان تاکید کردند که این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر عوامل بهداشتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی میماند.
 دکتر وون پوای کو استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی دوک-نوس در سنگاپور تاکید کرد مبتلایان به نارسایی کلیه و افراد سالم باید در وعدههای غذایی خود جایی هم برای پروتئینهای گیاهی باز کنند. محققان همچنان مشخص کردند که فقط جایگزین کردن یک وعده غذایی گوشت قرمز با سایر پروتئینها، بهخصوص پروتئینهای گیاهی میتواند ابتلا به نارسایی کلیوی را تا 60 درصد کاهش دهد.