نتایج یک مطالعه اخیر نشان میدهد، گوشت قرمز و البته نه دیگر انواع پروتئین، با افزایش خطر سکتهمغزی مرتبط است. محققان در این مطالعه دادههای 11 هزار فرد میانسال را که دیگر عوامل خطر سکتهمغزی را مانند دیابت یا بیماری قلبی نداشتند، بررسی و آنها را تا 23 سال پیگیری کردند. درنهایت مشخص شد، افرادی که گوشت قرمز بیشتر مصرف میکردند، 47 درصد بیشتر در معرض خطر سکتهمغزی ایسکمیک قرار داشتند، در مقایسه با افرادی که مقدار کمتری گوشت مصرف میکردند. پروتئینی که از منابع دیگر مانند گوشت سفید میآمد، چنین خطری را ایجاد نمیکرد. محققان در پایان پیشنهاد میکنند که خوردن گوشت قرمز خوب است، به شرط آنکه کمچرب باشد و به مقدار کم. در این مطالعه مشخص شد، بیشترین دریافت گوشتهای فرآوری شده از منابعی مانند بیکن و سوسیس، خطر سکتهمغزی را 24 درصد بیشتر میکند، در حالی که بیشترین میران دریافت گوشت قرمز، این خطر را به 41 درصد میرساند.