سپید: سازمان غذا و داروی امریکا انجام تغییرات عمدهای در برچسبزنی غذاهای آماده ازجمله لزوم ذکر میزان قندهای افزوده را اعلام کرد. سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که تغییرات قابلتوجهی در برچسبهای بستهبندی غذاهای آماده به وجود خواهد آمد، ازجمله اینکه اندازه وعدههای غذایی طوری تطبیق داده خواهد شد تا بیانگر مقدار واقعی چیزهایی باشد که افراد میخورند و برای نخستین بار قندهای افزوده نیز باید روی برچسبهای غذاها قید شوند. در برچسبهای جدید «حقایق تغذیهای»، قندهای افزوده یک خط خاص خودشان را خواهند داشت، بنابراین دقیقا میتوان دید که آن محصول غذایی از این لحاظ چقدر برای سلامت فرد بد است. بستههایی که حاوی یک تا دو وعده غذایی تعیینشده برای آن محصول باشند باید اطلاعات برای کل بسته را داشته باشند. این مقررات جدید حدود ۸۰۰۰۰۰ محصول غذایی از کوکاکولا و بستنی گرفته تا سوپ و سس را شامل خواهند شد. فرصت اجرای این مقررات ژوئیه ۲۰۱۸ است و شرکتهای کوچک با فروش سالانه کمتر از ۱۰ میلیون دلار یک سال دیگر هم مهلت خواهند داشت. تخمین زده میشود که این تغییرات در برچسبهای مواد غذایی ۲ میلیارد دلار برای صنعت غذایی هزینه ایجاد کند. شرکتهای تولیدکننده بر اساس مقررات جدید باید با جزئیات میزانهای قندهای افزوده مانند شربت ذرت و شکر سفید و قهوهای را روی برچسب غذاها درج کنند. انجمن قند و شکر آمریکا که نماینده کشاورزان نیشکر و چغندرقند و کارخانههای تصفیه و فراوری کننده قند و شکر است از الزام به درج قندهای افزوده روی برچسبها ابراز نومیدی کرد و گفت که سازمان غذا و داروی آمریکا رابطهای علمی میان قند و بیماری را نشان نداده است.