سپید: بنا به گفته رضوان پوراحمد با افزایش آگاهی مردم از مزایای مصرف محصولات پروبیوتیک و تولید این محصولات در سطح گسترده، شاهد رونق اقتصاد خواهیم بود. به گزارش سپید آنلاین، رضوان پوراحمد عضو انجمن پروبیوتیک با بیان این موضوع که پروبیوتیکها علاوه بر ارزش غذایی، در درمان بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، افزود: «به منظور استفاده از این مواد غذایی در فرآوری غذاها، ایمنی سویههای پروبیوتیک از لحاظ ژنتیکی مورد بررسی قرار میگیرد تا اطمینان حاصل شود که این سویهها خواص خود را حفظ میکنند.» وی با بیان اینکه این آزمایشها به هیچوجه اثر نامطلوبی در بدن به جا نمیگذارد، خاطرنشان کرد: «مصرف مواد غذایی پروبیوتیک جنبههای سلامتی بخش متعددی دارد. در سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی فوقالعاده موثر است. بررسیها نشان داده که ماست غنی شده با باکتریهای پروبیوتیک در درمان بعضی بیماریها مثل زخم معده و زخم اثنیعشر، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماریهای قلب و عروق ، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان بیماریهای مفاصل و عضلات و در پیشگیری از بروز برخی انواع سرطان نقش مهمی دارد.»