سازمان خدمات ملی بهداشت انگلستان (NHS) برای اولین بار در جهان، آزمایش یک ابزار هوش مصنوعی برای شناسایی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را آغاز میکند.
برخی از افراد پس از زنده ماندن از سکته مغزی به صرع مبتلا می شوند، زیرا آسیبی که متحمل شده اند باعث ایجاد زخم و فعالیت الکتریکی نامنظم در مغز آنها می شود.
داروی ضدسرطان جدید «دوستارلیما» (جمپرلی)، تومورهای سرطان روده بزرگ را بدون جراحی یا شیمیدرمانی بهطور کامل درمان میکند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد زنانی که تخمدانهای خود را در سنین پایین برداشتهاند و همچنین حامل ژن مستعد ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، با احتمال بالاتر ابتلا به آلزایمر مواجه هستند.
یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که از سکته مغزی جان سالم به در میبرند، در مقایسه با افرادی که هرگز دچار سکته مغزی نشدهاند، ۸۰ درصد بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند.
به لطف داروهای جدید و پرطرفدار کاهش وزن نظیر «اوزمپیک»، «ویگووی» و «مانجارو» که حاوی «جیالپی-۱» هستند، بسیاری از افراد دارای اضافه وزن توانستهاند وزن کم کنند.
کارشناسان میگویند فرسایش لاستیک خودروها و تجزیه زبالهها، ریزپلاستیکهایی را در هوا منتشر میکنند که میتوانند در بروز ناباروری، سرطان روده بزرگ و حتی بیماریهای تنفسی نقش داشته باشند.
بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که سلولهای مغز پس از یک ماه ماندن در ایستگاه فضایی بینالمللی سالم میمانند، اما سریعتر از سلولهای مغز روی زمین رشد میکنند.
صحبت کردن با دیگران و به خاطر سپردن مکالمات، بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره بسیاری از افراد است. با این حال این عملکرد شناختی و حیاتی مغز با افزایش سن کاهش مییابد و آثار آن در پی ابتلا به بیماریهای مغز و اعصاب تشدید میشود.
میلیونها نفر از افراد مبتلا به دیابت، روزانه سطح گلوکز خون خود را با استفاده از دستگاههای مخصوص که نیاز به خون سر انگشت آنها دارد، بررسی میکنند. اما اکنون آنها میتوانند آن را تنها با یک حسگر تعریق نظارت کنند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) قرار است سهشنبه آینده یک مؤسسه بینالمللی و دائمی آموزش پرستاری را راهاندازی کند.
متخصصان تغذیه در آمریکا میگویند از این پس منابع پروتئینی سالم نظیر لوبیا، نخود و عدس در تغییرات پیشنهادی جدید در دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها نقش اساسی خواهند داشت.
یک شرکت در کره جنوبی از درمان دیجیتالی برای درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه (ADHD) رونمایی کرده است.
تحقیقات نشان میدهد دُز بالای «ویتامین ث» میتواند پیشرفت جدیدی در درمان سرطان باشند.
استاد گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از موفقیت ایران در پیوند قرنیه با استفاده از سلولهای بنیادی خبر داد و گفت: درصد موفقیت پیوند قرنیه با استفاده از سلولهای بنیادی بیشتر است.