رئیس سازمان ملی استاندارد:
درحالی که فعالان حوزه نان سنتی از ابلاغ نشدن استاندارد نان سنتی خبر میدهند، رئیس سازمان ملی استاندارد اجرای استانداردهای نان سنتی را برعهده وزارت بهداشت دانست.![](/uploads/posts/2016-11/1478094475_nan1.jpg)
اجرای استاندارد نان سنتی با وزارت بهداشت است
12 آبان 1395 ساعت: 17:8
12 آبان 1395 ساعت: 17:8
درحالی که فعالان حوزه نان سنتی از ابلاغ نشدن استاندارد نان سنتی خبر میدهند، رئیس سازمان ملی استاندارد اجرای استانداردهای نان سنتی را برعهده وزارت بهداشت دانست.
![](/uploads/posts/2016-11/1478094475_nan1.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه تدوین استانداردهای نان سنتی انجام شده است، گفت: «شورای سلامت اجرای استانداردهای نان سنتی را برعهده وزارت بهداشت گذاشته و تصمیم برای ابلاغ آن هم برعهده این وزارتخانه است که البته اکنون بازرسیهای مقدماتی از نانواییها صورت میگیرد، اما هنوز این وزارتخانه رسما اجباری بودن استانداردها برای نان سنتی را اعلام نکرده است.»
وی ادامه داد: «سازمان استاندارد برای نان سنتی چندین سال است که استاندارد خود را به وزارت بهداشت تحویل داده است که تجدیدنظر آن هم در سال گذشته انجام شد اما از اینجا به بعد مهم اجرای این استانداردهاست که خود ما هم کمک میکنیم و با این که وظیفه ای نداریم در بازرسی ها همراهی میکنیم.»
رئیس سازمان ملی استاندارد درخصوص دیگر کالاهای مصرفی که استاندارد آنها را به صورت جدی دنبال میکنند، اظهار کرد: «حوزههای زیادی مانند غذا و مصالح ساختمانی داریم که در دست اقدام هستند. از جمله در موضوع غذا بحث کاهش نمک و شکر است که مورد توجه وزارت بهداشت بود و ما هم در استانداردهای حوزههای مربوط این موضوعات را تجدیدنظر کردیم و این کاهشها اعمال شد.»
پیروزبخت با اشاره به اهمیت بهرهوری و کیفیت در تولید و خدمات گفت: «بهرهوری و کیفیت دو مفهوم جدا و به هم پیوسته هستند که البته کیفیت در ایران در سالهای قبل به دلیل اینکه تحت تاثیر تحریمهای ظالمانه بودیم به نوعی مغفول افتاده بود؛ بهطوری که خیلی از واحدهای تولیدی به دنبال تهیه کردن مواد مورد نیاز خود و دیگر نیازهای کمی بودند.»
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به عملکرد دولت در این زمینه تصریح کرد: «در دولت یازدهم سعی کردیم مفهوم استاندارد و کیفیت را به گونهای جا بیندازیم که نشان دهد دولت علیرغم تمام مشکلات فراوانی که در اقتصاد دارد فقط به فکر رشد کمی برای کاهش تورم و کاهش رکود توجه نیست، بلکه به افزایش کیفیت هم توجه میکند.»
وی ادامه داد: «سازمان استاندارد برای نان سنتی چندین سال است که استاندارد خود را به وزارت بهداشت تحویل داده است که تجدیدنظر آن هم در سال گذشته انجام شد اما از اینجا به بعد مهم اجرای این استانداردهاست که خود ما هم کمک میکنیم و با این که وظیفه ای نداریم در بازرسی ها همراهی میکنیم.»
رئیس سازمان ملی استاندارد درخصوص دیگر کالاهای مصرفی که استاندارد آنها را به صورت جدی دنبال میکنند، اظهار کرد: «حوزههای زیادی مانند غذا و مصالح ساختمانی داریم که در دست اقدام هستند. از جمله در موضوع غذا بحث کاهش نمک و شکر است که مورد توجه وزارت بهداشت بود و ما هم در استانداردهای حوزههای مربوط این موضوعات را تجدیدنظر کردیم و این کاهشها اعمال شد.»
پیروزبخت با اشاره به اهمیت بهرهوری و کیفیت در تولید و خدمات گفت: «بهرهوری و کیفیت دو مفهوم جدا و به هم پیوسته هستند که البته کیفیت در ایران در سالهای قبل به دلیل اینکه تحت تاثیر تحریمهای ظالمانه بودیم به نوعی مغفول افتاده بود؛ بهطوری که خیلی از واحدهای تولیدی به دنبال تهیه کردن مواد مورد نیاز خود و دیگر نیازهای کمی بودند.»
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به عملکرد دولت در این زمینه تصریح کرد: «در دولت یازدهم سعی کردیم مفهوم استاندارد و کیفیت را به گونهای جا بیندازیم که نشان دهد دولت علیرغم تمام مشکلات فراوانی که در اقتصاد دارد فقط به فکر رشد کمی برای کاهش تورم و کاهش رکود توجه نیست، بلکه به افزایش کیفیت هم توجه میکند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد