رئیس سازمان غذا و دارو تشریح کرد:
رئیس سازمان غذا و دارو درمورد علت حذف روغن پالم از محصولات لبنی در کشور توضیحاتی ارائه داد.![](/uploads/posts/2016-09/1472988056_dynarvnd2.jpg)
علت حذف روغن پالم از لبنیات
14 شهریور 1395 ساعت: 15:6
14 شهریور 1395 ساعت: 15:6
رئیس سازمان غذا و دارو درمورد علت حذف روغن پالم از محصولات لبنی در کشور توضیحاتی ارائه داد.
![](/uploads/posts/2016-09/1472988056_dynarvnd2.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، رسول دیناروند در دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره کشوری تغذیه، اظهار داشت: «یکی از دلایلی که روغن پالم را از لبنیات حذف کردیم این بود که صنعت لبنیات به جای چربی شیر از چربی ارزان دیگری استفاده میکرد.»
وی افزود: «گاهی سیاست ملی سبب میشود کالاهایی که از دید ما آسیبرسان به سلامت هستند، یارانه دریافت کنند.» دیناروند از حذف کامل چربی ترانس بالا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «برای کالاهایی که نمک، اسید چرب و شکر بالا دارند، محدودیت تبلیغات لحاظ شده و مالیات گرفتن از این کالاها در دستورکار است.»
علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در افتتاحیه دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره کشوری تغذیه گفت: «متاسفانه همه ما که در سلامت دخالت داریم فقط به حل مشکلات فکر میکنیم.» وی افزود: «گروه تغذیه یکی از گروههایی است که میتواند در پیشگیری از مشکلات فعال باشد.»
جعفریان ادامه داد: «جامعه ما با صنعتی شدن و عوارض آن دچار مسئله جدی است و در آینده نزدیک برای برخی بیماریها باید هزینه زیادی بپردازیم.» وی گفت: «در بیمارستان امام خمینی، بالاترین علت منجر به پیوند کبد، کبد چرب است.»
در ادمه جلالالدین میرزایرزاز رئیس انجمن تغذیه ایران نیز گفت: «میتوان ردپای مشارکت انجمن تغذیه را در جای جای نظام سلامت کشور مشاهده کرد و هرچه مشارکت جامعه تغذیه ایران پررنگتر شود، پنجرههای ارزشمندی برای رهایی نظام سلامت ایران از دام طبیسازی و تمرکز بر درمان باز خواهد شد.»
وی افزود: «گاهی سیاست ملی سبب میشود کالاهایی که از دید ما آسیبرسان به سلامت هستند، یارانه دریافت کنند.» دیناروند از حذف کامل چربی ترانس بالا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «برای کالاهایی که نمک، اسید چرب و شکر بالا دارند، محدودیت تبلیغات لحاظ شده و مالیات گرفتن از این کالاها در دستورکار است.»
علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در افتتاحیه دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره کشوری تغذیه گفت: «متاسفانه همه ما که در سلامت دخالت داریم فقط به حل مشکلات فکر میکنیم.» وی افزود: «گروه تغذیه یکی از گروههایی است که میتواند در پیشگیری از مشکلات فعال باشد.»
جعفریان ادامه داد: «جامعه ما با صنعتی شدن و عوارض آن دچار مسئله جدی است و در آینده نزدیک برای برخی بیماریها باید هزینه زیادی بپردازیم.» وی گفت: «در بیمارستان امام خمینی، بالاترین علت منجر به پیوند کبد، کبد چرب است.»
در ادمه جلالالدین میرزایرزاز رئیس انجمن تغذیه ایران نیز گفت: «میتوان ردپای مشارکت انجمن تغذیه را در جای جای نظام سلامت کشور مشاهده کرد و هرچه مشارکت جامعه تغذیه ایران پررنگتر شود، پنجرههای ارزشمندی برای رهایی نظام سلامت ایران از دام طبیسازی و تمرکز بر درمان باز خواهد شد.»
برچسب ها
علت حذف روغن پالم از لبنیات دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره کشوری تغذیه رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد