با حضور نمایندگان سازمان جهانی بهداشت برگزار شد؛
نشست سهجانبه پیگیری برنامههای کاهش و کنترل شاخصهای نمک، قند و چربی در محصولات خوراکی و آشامیدنی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با حضور معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.![](/uploads/posts/2016-07/1468315963_img_3779.jpg)
نشست سهجانبه پیگیری برنامههای تغذیهای
22 تیر 1395 ساعت: 14:4
22 تیر 1395 ساعت: 14:4
نشست سهجانبه پیگیری برنامههای کاهش و کنترل شاخصهای نمک، قند و چربی در محصولات خوراکی و آشامیدنی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با حضور معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.
![](/uploads/posts/2016-07/1468315963_img_3779.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین، در این نشست نمایندگان سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مدیران سازمان غذا و دارو و کانون صنایع غذایی حضور داشتند که برنامههای خود را در راستای پیگیری برنامههای کاهش و کنترل شاخصهای نمک، قند و چربی در محصولات خوراکی و آشامیدنی مطرح و در مورد موضوعات این برنامه مهم بحث و تبادل نظر کردند.
نمایندگان WHO، در حاشیه نشست مشترک با مدیران سازمان غذا و دارو و کانون صنایع غذایی، ضمن حمایت با تاکیدبر کاهش و کنترل مصرف قند، نمک و چربی، به کمپین اصلاح الگوی مصرف پیوستند.
نشانگر رنگی تغذیهای که توسط سازمان غذا و دارو برای تمامی محصولات غذایی اجرایی شده است، گامی برای حفظ سلامتی که انتظار میرود سازمانهای فرهنگی در این زمینه برای سلامتی مصرفکنندگان تلاش کنند و این طرح را فرهنگسازی نمایند.
نمایندگان WHO، در حاشیه نشست مشترک با مدیران سازمان غذا و دارو و کانون صنایع غذایی، ضمن حمایت با تاکیدبر کاهش و کنترل مصرف قند، نمک و چربی، به کمپین اصلاح الگوی مصرف پیوستند.
نشانگر رنگی تغذیهای که توسط سازمان غذا و دارو برای تمامی محصولات غذایی اجرایی شده است، گامی برای حفظ سلامتی که انتظار میرود سازمانهای فرهنگی در این زمینه برای سلامتی مصرفکنندگان تلاش کنند و این طرح را فرهنگسازی نمایند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد