hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom تولیدکنندگان لبنیات خلاقیت بیشتری در بسته‌بندی به خرج دهند » سپید آنلاین
تولیدکنندگان لبنیات خلاقیت بیشتری در بسته‌بندی به خرج دهند
10 تیر 1395 ساعت: 17:4



مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ارتقاء فرهنگ تغذیه ازجمله اقداماتی است که همواره باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: «با توجه به سرعت دسترسی، میزان و کیفیت بالای فراورده‌های لبنی، مردم می‌توانند پس از اطمینان از تاریخ انقضاء و تولید و نیز دارای بودن پروانه بهداشتی و آرم سازمان غذا و دارو از این محصولات در مراسم‌های مختلف استفاده کنند.»
بهروز جنت ادامه داد: «ضمن آنکه پیشنهاد می‌شود شرکت‌های تولید کننده لبنیات با خلاقیت‌هایی که در بسته‌بندی‌های ویژه این مراسمات انجام می‌دهند، مردم را به انجام این رویه‌های مناسب بیش از پیش ترغیب نمایند.»
وی با تاکیدبر اینکه اصولا هر انسانی باید به صورت روزانه حداقل یک لیوان شیر مصرف نماید، تصریح کرد: «این مقدار نه تنها بخشی از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، بلکه بر عملکرد مغز و سلامت روانی نیز تاثیر بسزایی دارد. ضمن آنکه شیر علاوه‌بر استحکام استخوان‌ها از آلزایمر هم جلوگیری می‌کند. محققان بر این باورند که افرادی که به میزان کافی شیر و فراورده‌های لبنی مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که شیر نمی‌خورند، از امتیاز بالاتری در تست‌های مربوط به عملکرد مغز و حافظه برخوردارند.»
جنت با اشاره به اینکه کودکانی که مرتب شیر می‌خورند دربزرگسالی به ویژه در دوران سالمندی شرایط جسمی مطلوب‌تری خواهند داشت، خاطرنشان کرد: «مصرف مداوم شیردر دوران خردسالی می‌تواند منجربه حفظ تناسب اندام درسال‌های پیری وسالخوردگی شود. افراد بزرگسالی که درسنین کودکی خود بیشتر از شیر و فراورده‌های لبنی دیگر مصرف کرده‌اند، دردوران سالمندی قادرهستند سریعتر راه بروند و کمتر نیز با مشکلات و اختلالات تعادلی مواجه شوند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو