به نماد سازمان غذا و دارو روی بستهبندی خرما توجه کنید
8 تیر 1395 ساعت: 09:4
8 تیر 1395 ساعت: 09:4
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بستهبندی خرماهای موجود در بازار ضامن سالم بودن آن است.»
حسین رستگار در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، ادامه داد: «افراد باید در خرید خرما به نماد غذا و دارو روی بستهبندی آن توجه کنند، چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن دارد.» وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگیهای مختلف را به سمت خود جذب میکند، تصریح کرد: «خرماها پس از جدا شدن از درخت، با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بستهبندی میشوند. به همین دلیل توصیه میشود پس از باز کردن بستهبندی، آن را شسته و بعد مصرف شود.»
رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: «مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگهداری شود. خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش میشوند، خراب، فاسد و غیرقابل مصرف هستند.» وی یادآور شد: «خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند، قابل اعتماد و کنترل هستند.»
رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: «مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگهداری شود. خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش میشوند، خراب، فاسد و غیرقابل مصرف هستند.» وی یادآور شد: «خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند، قابل اعتماد و کنترل هستند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد