رئیس گروه بهداشت آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار اعلام کرد:
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد کلرسنجیهای صورت گرفته از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون را بیش از 160 هزار مورد عنوان کرد.![](/uploads/posts/2016-03/1457957534_anjam-bysh-az-160-hzar-klrsnjy.jpg)
انجام بیش از 160 هزار کلرسنجی
24 اسفند 1394 ساعت: 15:12
24 اسفند 1394 ساعت: 15:12
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد کلرسنجیهای صورت گرفته از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون را بیش از 160 هزار مورد عنوان کرد.
![](/uploads/posts/2016-03/1457957534_anjam-bysh-az-160-hzar-klrsnjy.jpg)
به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از وبدا، غلامرضا شقاقی رئیس گروه بهداشت آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار گفت: «اضافه کردن کلر به عنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی به منظور اطمینان از کیفیت آب، عدم حضور عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگیهای ثانویه ضروری و مورد تاکید است.»
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی است، گفت: «از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بیش از 160 هزار کلرسنجی از شبکههای تامین و توزیع آب آشامیدنی به عمل آمده است.» وی افزود: «در خصوص موارد نامطلوب، موضوع توسط مسئولان بهداشتی به متولیان تامین آب شرب گزارش شده و تا رفع نقص مورد پیگیری قرار میگیرد.»
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی است، گفت: «از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بیش از 160 هزار کلرسنجی از شبکههای تامین و توزیع آب آشامیدنی به عمل آمده است.» وی افزود: «در خصوص موارد نامطلوب، موضوع توسط مسئولان بهداشتی به متولیان تامین آب شرب گزارش شده و تا رفع نقص مورد پیگیری قرار میگیرد.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد