hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle +18 film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş jojobetmatadorbetjojobetbets10 girişİstanbul Eskortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibombets10 girişimajbetmarsbahisimajbetsahabetsekabetbetebetjojobetcasibommatbettipobetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetbetkanyonbahsegeljojobetdinamobetonwinjojobetDeneme bonusu nedirbetkanyongrandpashabetdinamobetmeritkingmatbetmatadorbetmatbetonwinnakitbahiscasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişhizlicasinobetcio,betcio girişholiganbet güncelbetist girişjojobetjojobet giriş شناسایی قطعی ۲۳ مورد ابتلا به وبا در کشور » سپید آنلاین
سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت مطرح کرد
شناسایی قطعی ۲۳ مورد ابتلا به وبا در کشور
10 تیر 1401 ساعت: 11:4



سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت گفت: «هیج موردی از ابتلا به وبا در تهران نداشته‌ایم.»
به گزارش سپید، مریم مسعودی فر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع وبا در کشورعراق اقدامات مراقبتی در مناطق مرزی افزایش پیدا کرده است. تا به این لحظه ۲۳ نفر به صورت قطعی به بیماری وبا مبتلا شده‌اند.»

به گفته وی هیچ موردی از ابتلا به وبا در تهران نداشته‌ایم. در پاکستان مواردی از بیماری وبا گزارش شده همکاران ما در نواحی شرقی نیز حتی مرزهای شرقی کشور بیماری را رصد و اقدامات موثر مراقبتی و کنترلی را به خوبی انجام می‌دهند و هشدارهای لازم را داده‌ایم لذا رصد بیماری وبا نیز ابلاغ شده است.

سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت گفت: «فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.»

مسعودی فر گفت: «اگر افراد دچار کم آبی، ضعف و استفراغ شدند بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند. در صورت ابتلا به بیماری وبا از پختن غذا و سرو آن جلوگیری کنند زیرا این کار باعث گسترش بیماری خواهد شد.»

وی گفت: «افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیت‌شان با آب و صابون به مدت حداقل ۲٠ثانیه شست‌وشو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو