نانواییها در صدر اخطارهای کرونایی
وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور
29 فروردین 1400 ساعت: 09:1
وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور
29 فروردین 1400 ساعت: 09:1
روزگار مرگهای چندصدتایی کرونا دوباره از سر گرفته شده و هر روز هزاران خانواده را داغدار میکند. در این میان اما، رعایت پروتکلهای بهداشتی به فراموشی سپرده شده است.
به گزارش سپید به نقل از ایسنا، وضعیت کرونا در کشور بحرانی شده، هر روز بیش از ۳۰۰ نفر از هموطنانمان به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ جان میدهند و دیگر توانی برای به دوش کشیدن بار سنگین طغیان پاندمی برای کادر بهداشت و درمان نمانده است.
این در حالی است که در روزگار مرگهای چند صدتایی کرونا، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی به گفته وزارت بهداشتیها به ۵۸.۵ درصد رسیده که هر چند نسبت به دو هفته قبل بهتر شده اما هنوز راضی کننده نیست.
در نقشه زیر میتوانید میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی را در نقاط مختلف کشور مشاهده کنید. همانطور که در تصویر میبینید میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در مناطق سفید رنگ شامل یزد، سمنان، تهران و زنجان بین ۶۶ تا ۷۶ درصد است. میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در مناطق زرد رنگ بین ۵۶ تا ۶۵، در مناطق نارنجی رنگ بین ۳۳ تا ۵۵ و در مناطق قرمز رنگ بین ۲۸ تا ۳۲ درصد است که کمترین میزان رعایت را نشان میدهد.
در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز ورزشی تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۶۵.۶۷ درصد بوده است.
همچنین میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در تالارهای پذیرایی در مناطق تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور ۷۰.۷۲ درصد بوده است.
میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استانهای کشور نیز در این مدت، ۶۰.۴۱ دصد بوده است.
میانگین موارد رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی استانهای کشور نیز طی این مدت ۵۸.۵۸ درصد بوده است.
در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۸۹۲۰۵ مورد بازرسی انجام شده است.
همچنین تعداد ۳۸۹۰۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۴۴۱۶ از این مراکز نیز پلمب شدهاند.
بیشترین اخطار بهداشتی به نانواییها
باید توجه کرد که به ترتیب نانواییها، رستورانها و پاساژها رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه به خود اختصاص دادهاند و بعد از آن فروشگاههای زنجیرهای، ادارات و سازمانها، بانکها، تالارهای پذیرایی، مراکز ورزشی، مطبها و مراکز پیشخوان و پلیس+۱۰ قرار دارند.
در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاهها و صنایع کوچک، صنایع تولید، نفت، گاز و انرژی و سایر، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع ساخت و ساز و مراکز شمارهگذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ دریافت کردهاند.
به هر حال باید توجه کرد که تاکنون کارشناسان حوزه سلامت، دو راه قطعی پیشگیری از ابتلا به کرونا را واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی اعلام کردهاند. بر این اساس لازم است تا زمان رسیدن به واکسیناسیون مناسب در سطح جامعه، برای نجات جان خودمان، اطرافیانمان و هموطنانمان همدلانه در راستای رعایت بالای پروتکلهای بهداشتی اقدام کنیم.
این در حالی است که در روزگار مرگهای چند صدتایی کرونا، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی به گفته وزارت بهداشتیها به ۵۸.۵ درصد رسیده که هر چند نسبت به دو هفته قبل بهتر شده اما هنوز راضی کننده نیست.
در نقشه زیر میتوانید میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی را در نقاط مختلف کشور مشاهده کنید. همانطور که در تصویر میبینید میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در مناطق سفید رنگ شامل یزد، سمنان، تهران و زنجان بین ۶۶ تا ۷۶ درصد است. میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در مناطق زرد رنگ بین ۵۶ تا ۶۵، در مناطق نارنجی رنگ بین ۳۳ تا ۵۵ و در مناطق قرمز رنگ بین ۲۸ تا ۳۲ درصد است که کمترین میزان رعایت را نشان میدهد.
در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز ورزشی تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۶۵.۶۷ درصد بوده است.
همچنین میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در تالارهای پذیرایی در مناطق تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور ۷۰.۷۲ درصد بوده است.
میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استانهای کشور نیز در این مدت، ۶۰.۴۱ دصد بوده است.
میزان استفاده از ماسک در کشور
در عین حال میانگین موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی استانهای کشور ۶۰.۰۲ درصد بوده است.میانگین موارد رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی استانهای کشور نیز طی این مدت ۵۸.۵۸ درصد بوده است.
در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۸۹۲۰۵ مورد بازرسی انجام شده است.
همچنین تعداد ۳۸۹۰۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۴۴۱۶ از این مراکز نیز پلمب شدهاند.
بیشترین اخطار بهداشتی به نانواییها
باید توجه کرد که به ترتیب نانواییها، رستورانها و پاساژها رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه به خود اختصاص دادهاند و بعد از آن فروشگاههای زنجیرهای، ادارات و سازمانها، بانکها، تالارهای پذیرایی، مراکز ورزشی، مطبها و مراکز پیشخوان و پلیس+۱۰ قرار دارند.
در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاهها و صنایع کوچک، صنایع تولید، نفت، گاز و انرژی و سایر، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع ساخت و ساز و مراکز شمارهگذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ دریافت کردهاند.
به هر حال باید توجه کرد که تاکنون کارشناسان حوزه سلامت، دو راه قطعی پیشگیری از ابتلا به کرونا را واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی اعلام کردهاند. بر این اساس لازم است تا زمان رسیدن به واکسیناسیون مناسب در سطح جامعه، برای نجات جان خودمان، اطرافیانمان و هموطنانمان همدلانه در راستای رعایت بالای پروتکلهای بهداشتی اقدام کنیم.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد