hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win holiganbet girişmatadorbetjojobetgrandpashabetYalova Escortcasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomgrandpashabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetonwinbahsegeltipobetgrandpashabetsekabetmeritkingmatadorbetjojobetbetebetdumanbetdinamobetcasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobetholiganbet güncel girişvdcasino girişbetparkholiganbetsekabetnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelJojobetbetebetjojobetonwindumanbetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomimajbetmatbetbetparkbotnet satın alholiganbetmarsbahisvdcasinobaywin,baywin girişmatadorbetmatadorbet girişbaywin girişhitbet girişjojobetjokerbetpusulabet güncelpusulabet güncel girişmarsbahis ثبت انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در سازمان ملی یونسکو » سپید آنلاین
رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد
ثبت انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در سازمان ملی یونسکو
25 آبان 1399 ساعت: 11:8



رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: «پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی‌های به عمل آمده با توجه به سوابق تاریخی و حسن شهرت انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، این مرکز در سازمان ملی یونسکو به عنوان قدیمی‌ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه در کشور ثبت شد.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، جلال الدین میرزای رزاز با بیان این خبر و با اشاره به قدمت و جایگاه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای در کشور، گفت: «انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در سال1339 بر اساس تصویب هیئت وزیران با نام انستیتو خواربار و تغذیه ایران و آموزشگاه عالی وابسته به آن به صورت سازمانی مستقل مرتبط با وزارت بهداری وقت تاسیس شد. در همان زمان اساسنامه انستیتو به مجلس وقت ارائه و تبدیل به قانون می‌شود. در سال 1370 مطابق با تحولات و پیشرفت‌های جهانی و تغییر نگرش پژوهشی، به موجب مصوبه مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان، انستیتو به نام انستیتو تحقیقات تغذیه ‌ای و صنایع غذایی کشور تغییر نام و به صورت موسسه‌ علمی و تحقیقاتی ادامه فعالیت داد. به موجب این مصوبه، انستیتو بار دیگر موقعیت رسمی خود را به عنوان یک انستیتوی ملی با استقلال حقوقی و مالی بازیافت.»

وی افزود: «تهیه و تامین مبنای علمی و اطلاعاتی برای کمک به سیاستگذاری، برنامه‌‌ریزی و مدیریت اجرایی در جهت تامین نیازهای غذایی مردم، تامین و سلامت توسعه کشور، تربیت متخصصین و کارشناسان مورد نیاز برای پیشبرد علوم، طراحی، برنامه‌ ریزی و مدیریت ‌بخش‌های فنی، علمی و اجرایی کشور در ابعاد تولید، تبدیل، مصرف غذا و سلامت جامعه، ایجاد آگاهی کافی و مستمر عمومی به منظور گسترش و هدایت فرهنگ غذایی و بهداشتی مناسب از اهداف مهم این مجموعه هستند.»

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد: «هدف کلی برنامه‌‌های یونسکو که براساس سهیم کردن همه انسان‌‌ها در دانش پی ‌ریزی شده است، پیشبرد فرهنگ، صلح خواهی، توسعه انسانی و توسعه پایدار است. .طبق گزارش جهانی تغذیه در سال 2018، مهم‌ترین چالش‌های تغذیه‌ای حال حاضر و پیش روی جهان ما در بر گیرنده اشکال مختلف سوء تغذیه است، همه میدانیم که سوء تغذیه و بیماری‌های عفونی دو‌بخش از یک چرخه معیوبند که در آن سوء تغذیه منجر به استعداد ابتلا به بیماری‌های عفونی و ابتلا به بیماری‌های عفونی منجر به افزایش شانس سوء تغذیه در بیمار می‌شود. امروزه و با شیوع پاندمی کرونا این امر از اهمیت بیشتری برخوردار است.»

گفتنی است، پیش از این به انتخاب سازمان جهانی بهداشت، انستیتو تغذیه برای چهار سال آینده در حوزه‌ علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه ‌ای همکاری‌‌ها در حوزه کشور‌های مدیترانه‌ شرقی شد.
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو