سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «از روز پنجشنبه تا جمعه 16 آبان ۴۲۴ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند و به این ترتیب شمار جانباختگان این بیماری در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.»![](/uploads/posts/2020-11/1604657918_1604657914.jpg)
فوت ۴۲۴ نفر دیگر بر اثر کرونا
16 آبان 1399 ساعت: 13:8
16 آبان 1399 ساعت: 13:8
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «از روز پنجشنبه تا جمعه 16 آبان ۴۲۴ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند و به این ترتیب شمار جانباختگان این بیماری در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.»
![](/uploads/posts/2020-11/1604657918_1604657914.jpg)
به گزارش سپید آنلاین، سیما سادات لاری، گفت: «بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،۸۸۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۲۳۴ نفر از آنها بستری شدند.»
وی افزود: «مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.»
لاری گفت: «متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.»
وی افزود: «خوشبختانه تا کنون ۵۰۹ هزار و ۹۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.»
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: «۵۴۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.»
وی افزود: «تا کنون پنج میلیون و ۱۴۷ هزار و ۲۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.»
لاری گفت: «استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.»
وی افزود: «استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.»
لاری، گفت: «در ایام همهگیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارد سفارش غذا دهند.»
وی افزود: «در صورت داشتن بیماری زمینهای اکیداً از رفتن به رستورانها خودداری کنند. از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.»
لاری ادامه داد: «از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، همچنین شستوشو و ضدعفونی کردن دستها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنیهای بستهبندی شده سفارش دهید و از نیهای یکبارمصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.»
وی افزود: «نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبارمصرف دارای محوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.»
وی افزود: «مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.»
لاری گفت: «متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.»
وی افزود: «خوشبختانه تا کنون ۵۰۹ هزار و ۹۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.»
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: «۵۴۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.»
وی افزود: «تا کنون پنج میلیون و ۱۴۷ هزار و ۲۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.»
لاری گفت: «استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.»
وی افزود: «استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.»
لاری، گفت: «در ایام همهگیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارد سفارش غذا دهند.»
وی افزود: «در صورت داشتن بیماری زمینهای اکیداً از رفتن به رستورانها خودداری کنند. از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.»
لاری ادامه داد: «از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، همچنین شستوشو و ضدعفونی کردن دستها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنیهای بستهبندی شده سفارش دهید و از نیهای یکبارمصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.»
وی افزود: «نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبارمصرف دارای محوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد