در آستانه روز جهانی شیر و با هدف گسترش فرهنگ مصرف شیر انجام شد
قریب به بیست سال است که اول ماه ژوئن میلادی مصادف با 12 خرداد به پیشنهاد سازمان جهانی خوار و بار(FAO) و با اعلام سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی شیر جشن گرفته میشود.
دعوت از هموطنان برای شرکت در بسیج جهانی شیر
27 May 2020 ساعت: 12:5
27 May 2020 ساعت: 12:5
قریب به بیست سال است که اول ماه ژوئن میلادی مصادف با 12 خرداد به پیشنهاد سازمان جهانی خوار و بار(FAO) و با اعلام سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی شیر جشن گرفته میشود.
به گزارش سپید آنلاین، در سال گذشته بیش از 60 کشور در این جشن جهانی شرکت کرده بودند و بیش از 400 برنامه مختلف در این روز برگزار کردهاند.
این در شرایطی است که ایران یکی از پیشروترین کشورها در برنامههای ترویجی مصرف شیر به عنوان غذای کامل و متضمن سلامت جامعه بخصوص در اجرای برنامه شیر مدرسه بوده است.
جشن روز جهانی شیر در سال 2020 در حالی برگزار خواهد شد که ایران برای اولین بار به بسیج جهانی شیر پیوسته است. شیوع ویروس کرونا و فقدان فرصت مناسب برای بزرگداشت این روز در سطح مورد انتظار و اجرای برنامهها و رویدادهای فیزیکی و حضوری ناشی از محدودیتهای ناشی از فاصلهگذاری اجتماعی، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت را بر آن داشت تا این روز را در فضای مجازی با گسترش فرهنگ مصرف شیر و محصولات لبنی همچون ماست، کشک کم نمک، پنیر و دوغ کم نمک و دعوت از خانوادههای ایرانی برای حضور در این جشن، گرامی بدارد.
شعار ایران در این بسیج آموزشی، «شیر سالم بنوش؛ با کرونا بجنگ» است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی یک دهه گذشته با برگزاری بسیجهای آموزش همگانی تغذیه سالم و جشنوارههای شیر و سلامت همواره در ارتقای فرهنگ و دانش تغذیهای جامعه پیشگام بوده و حفظ و تداوم این برنامهها و سیاستهای افزایش دسترسی به شیر و تضمین امنیت غذایی جامعه در سیاستهای اجرایی خود همواره مدنظر دارد. امسال نیز امید می رود جامعه ایرانی با مصرف شیر و انواع محصولات لبنی به میزان لازم و کافی، سلامت خود را با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تضمین نمایند. مصرف این محصول مغذی به عنوان یک غذای کامل در همه گروههای سنی بویژه کودکان و نوجوانان، مادران باردار و سالمندان و همچنین بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و سرطان توصیه میشود.
متاسفانه سرانه مصرف شیر طی سالهای گذشته به علل مختلف کاهش یافته و از استانداردهای جهانی بیش از پیش فاصله گرفته است و همین امر میتواند زمینه ساز شیوع بیماریهایی همچون فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگیهای متعدد استخوانی شود. همچنین، کاهش مصرف شیر در جامعه میتواند منجر به کوتاهی قد نسل جدید نیز شود.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دفتر بهبود تغذیه جامعه که همواره دغدغه اصلاح الگوی مصرف و از جمله سرانه مصرف شیر و لبنیات را در خانوارهای ایرانی دارد، از کلیه هموطنان برای شرکت در این عزم عمومی همگام با بسیج دنیا با توجه بیشتر به این محصول با ارزش خدادادی دعوت میکند. جهت دسترسی به مطالبی در خصوص خواص شیر و لبنیات میتوانید به نشانی سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت http://nut.behdasht.gov.ir مراجعه کنید.
همچنین، سایت انجمن لبنی ایران برنامههای سرگرم کنندهای در سایت خود به نشانی زیر تدارک دیده است http://www.dairyevent.ir
این در شرایطی است که ایران یکی از پیشروترین کشورها در برنامههای ترویجی مصرف شیر به عنوان غذای کامل و متضمن سلامت جامعه بخصوص در اجرای برنامه شیر مدرسه بوده است.
جشن روز جهانی شیر در سال 2020 در حالی برگزار خواهد شد که ایران برای اولین بار به بسیج جهانی شیر پیوسته است. شیوع ویروس کرونا و فقدان فرصت مناسب برای بزرگداشت این روز در سطح مورد انتظار و اجرای برنامهها و رویدادهای فیزیکی و حضوری ناشی از محدودیتهای ناشی از فاصلهگذاری اجتماعی، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت را بر آن داشت تا این روز را در فضای مجازی با گسترش فرهنگ مصرف شیر و محصولات لبنی همچون ماست، کشک کم نمک، پنیر و دوغ کم نمک و دعوت از خانوادههای ایرانی برای حضور در این جشن، گرامی بدارد.
شعار ایران در این بسیج آموزشی، «شیر سالم بنوش؛ با کرونا بجنگ» است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی یک دهه گذشته با برگزاری بسیجهای آموزش همگانی تغذیه سالم و جشنوارههای شیر و سلامت همواره در ارتقای فرهنگ و دانش تغذیهای جامعه پیشگام بوده و حفظ و تداوم این برنامهها و سیاستهای افزایش دسترسی به شیر و تضمین امنیت غذایی جامعه در سیاستهای اجرایی خود همواره مدنظر دارد. امسال نیز امید می رود جامعه ایرانی با مصرف شیر و انواع محصولات لبنی به میزان لازم و کافی، سلامت خود را با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تضمین نمایند. مصرف این محصول مغذی به عنوان یک غذای کامل در همه گروههای سنی بویژه کودکان و نوجوانان، مادران باردار و سالمندان و همچنین بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و سرطان توصیه میشود.
متاسفانه سرانه مصرف شیر طی سالهای گذشته به علل مختلف کاهش یافته و از استانداردهای جهانی بیش از پیش فاصله گرفته است و همین امر میتواند زمینه ساز شیوع بیماریهایی همچون فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگیهای متعدد استخوانی شود. همچنین، کاهش مصرف شیر در جامعه میتواند منجر به کوتاهی قد نسل جدید نیز شود.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دفتر بهبود تغذیه جامعه که همواره دغدغه اصلاح الگوی مصرف و از جمله سرانه مصرف شیر و لبنیات را در خانوارهای ایرانی دارد، از کلیه هموطنان برای شرکت در این عزم عمومی همگام با بسیج دنیا با توجه بیشتر به این محصول با ارزش خدادادی دعوت میکند. جهت دسترسی به مطالبی در خصوص خواص شیر و لبنیات میتوانید به نشانی سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت http://nut.behdasht.gov.ir مراجعه کنید.
همچنین، سایت انجمن لبنی ایران برنامههای سرگرم کنندهای در سایت خود به نشانی زیر تدارک دیده است http://www.dairyevent.ir
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد