مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو:
حرارت دادن مواد غذایی، ویروس‌های احتمالی آن را از بین می‌برد
9 فروردین 1399 ساعت: 19:1



مدیر کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: با حرارت دادن مواد غذایی، ویروس‌های احتمالی آن از بین می‌رود، مصرف آجیل و مواد غذایی به مقدار زیاد در این شرایط توصیه نمی‌شود و با توجه به شیوع بیماری کرونا، بهتر است آجیل‌ها حرارت داده شوند و به نوعی گرم کردن آجیل سبب ضد عفونی شدن آن می‌شود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین عزیزی گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف مواد غذایی مقوی مانند میوه و سبزیجات تازه بسیار موثر است و اگر افراد یک رژیم غذایی مناسب در طول زندگی روزانه خود داشته باشند، ضرورتی به مصرف مکمل‌های غذایی و حتی ویتامین وجود ندارد.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: مکمل‌های غذایی بیشتر برای گروه‌های هدف مثل زنان باردار و دختران مقطع دبیرستانی مناسب است اما اینکه برخی از افراد به صورت خودسرانه اقدام به مصرف مکمل‌های غذایی می‌کنند اشتباه است، چرا که این دسته از مکمل‌ها محلول در چربی بوده و سبب بروز مشکلاتی در افراد می شود.

وی افزود: مصرف ویتامین‌های محلول در چربی بیش از اندازه در دراز مدت به دلیل آنکه به اندازه‌ای که باید دفع نمی‌شود برای افراد خطرناک بوده و باعث بروز مسمومیت غذایی برای مصرف کننده می‌شود، مصرف غذای‌های با طبع سرد به صورت دوره‌ای اختلالی در سیستم ایمنی بدن ایجاد نمی‌کند اما بهتر است افراد در کنار مصرف غذاهای سرد مواد غذایی مانند خرما و دیگر مواد با طبع گرم را فراموش نکنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان عزیزی با اشاره به مصرف آجیل در چنین شرایطی گفت: مصرف آجیل و مواد غذایی به مقدار زیاد در این شرایط توصیه نمی‌شود و با توجه به شیوع بیماری کرونا، بهتر است آجیل‌ها حرارت داده شوند و به نوعی گرم کردن آجیل سبب ضد عفونی شدن آن می‌شود.
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو