hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis betkom marsbahisgirtr جلوگیری از فساد موادغذایی با پد جاذب اکسیژن » سپید آنلاین
جلوگیری از فساد موادغذایی با پد جاذب اکسیژن
24 شهریور 1397 ساعت: 19:6



مدیرعامل یکی از شرکت‌های زیرمجموعه انستیتو تحقیقات و تغذیه کل کشور از تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بسته‌های مواد غذایی خبر داد و گفت: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی می‌شود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود می‌بخشد.
به گزارش سپیدآنلاین، احمدرضا شریعت‌زاده، مجری طرح در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بسته‌های مواد غذایی در کشور، گفت: مشابه این محصول قبلا توسط شرکت میتسوبیشی تقریبا حدود 40 سال پیش در کشور ژاپن تولید شده بود و ما در حال حاضر توانستیم فناوری تولید این محصول را در کشور خود ثبت اختراع کنیم، به طوری که مواد اولیه و فرآیند تولید این محصول، همه بومی‌سازی شده برای کشور است.

مجری طرح بسته‌بندی فعال مواد غذایی اظهارکرد: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی می‌شود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود می‌بخشد، چرا که نگهداری مواد غذایی که با زحمات زیادی و مصرف آب تولید می‌شود،‌ همچون فرایند تولید مواد غذایی امر بسیار مهمی است.

شریعت‌زاده با اشاره به اینکه این محصول "بسته‌بندی فعال مواد غذایی" نامگذاری شده است و بسیاری از هزینه‌ها را کاهش می‌دهد، بیان کرد: قیمت این محصول ده‌ها برابر از محصولات مشابه خارجی ارزان‌تر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در مرحله عقد قرارداد با خریداران قرار داریم، اما یکی از مشکلاتی که وجود دارد این است که به دلیل اینکه با مواد غذایی سر و کار داریم، حتی افرادی که به صورت سنتی کار می‌کنند، پروانه‌های ساخت بهداشتی از ما می‌خواهند و ما درگیر بوروکراسی دریافت مجوز برای این محصول هستیم و با وجود اینکه ما مستقر در مرکز رشد هستیم، این امر هنوز منجر به این نشده است که بتوانیم پروانه تولید اخذ کنیم.

این محقق با اشاره به اینکه این محصول با تعبیه کردن پدها یا بالشتک‌هایی در بسته‌بندی‌های مواد غذایی با انجام واکنش شیمیایی برگشت‌ناپذیر، موجب حذف اکسیژن تا میزان صد در صد در بسته‌های مواد غذایی می‌شود، افزود: این محصول با حذف اکسیژن، از تند شدن اسیدهای چرب اشباع جلوگیری کرده و باعث حفظ خصوصیات ارگانولپتیکی موادغذایی مانند طعم، رنگ، مزه و بو می‌شود. با استفاده از این محصول در صنعت بسته‌بندی، ضایعات مواد غذایی کاهش می‌یابد؛ بنابراین افزایش کیفیت، افزایش کمیت را هم به ‏همراه دارد.

وی با بیان این‌که متوسط زمان نگهداری مواد غذایی از طریق این محصول دو تا سه برابر زمان ماندگاری معمول برای مواد غذایی است، تصریح کرد: پدهای جاذب اکسیژن در بسته‌بندی فعال موادغذایی (active packaging) همچنین با جلوگیری از رشد، نمو و تکثیر موجود زنده‌ یا آفات موادغذایی، این صنعت را از مصرف بسیاری از نگهدارنده‌ها بی‌نیاز می‌کند، ضمن اینکه محصولی بی‌خطر و دوستدار طبیعت است که از پسماند آن می‌توان به‌عنوان کودی غنی از آهن استفاده کرد.

مجری طرح "بسته‌بندی فعال مواد غذایی" اظهارکرد: این محصول برای مواد غذایی خشک که واتر اکتیویته زیر 65 دارند نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

شریعت‌زاده افزود: در حال حاضر هزینه‌های تولید محصول "بسته‌بندی فعال مواد غذایی" و تحقیقات فشار زیادی بر شرکت تولیدکننده وارد آورده است و متاسفانه هیچ کمکی از سمت دولت با عنوان تسهیلات دولتی به این شرکت نشده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مشتریان بالقوه بسیاری برای محصول ما وجود دارند، گفت: متاسفانه در مراحل بوروکراسی دریافت مجوز در مانده‌ایم، به طوری که گاهی از ادامه مسیر مایوس و منصرف می‌شویم.

مجری طرح با بیان اینکه از لحاظ مالی در این پروژه دلسرد و ناامید هستیم، تصریح کرد: شرکت ما حتی یک ریال از هیچ منبع و بودجه‌ دولتی استفاده نکرده است و به نقطه ای که هم‌اکنون در آن قرار دارد رسیده، اما هر شرکتی ظرفیتی دارد و در نهایت ممکن است به زانو در بیاید،‌ چرا که ما،‌ پرسنل و هزینه‌هایی داریم که باید برای سرپا نگه داشتن شرکت پرداخت شود، در حالی‌که هم اکنون برای پرداخت هزینه‌های جزئی خود نیز با مشکل مواجه هستیم.
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو