مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به آمار بالای مصرف نمک در کشور از سرانه مصرف نمک در ایران انتقاد کرد و گفت: «متاسفانه در ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف میشود.»
سرانه مصرف نمک در ایران دوبرابر میانگین جهانی است
25 آذر 1394 ساعت: 15:9
25 آذر 1394 ساعت: 15:9
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به آمار بالای مصرف نمک در کشور از سرانه مصرف نمک در ایران انتقاد کرد و گفت: «متاسفانه در ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف میشود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از تسنیم، زهرا عبدالهی در مراسم افتتاحیه ششمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی شمال کشور در شاهرود اظهار داشت: «تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در دنیا نقشی اساسی دارد. امروزه با تغذیه مناسب تا 80درصد بیماریهای قلبی و عروقی و 90درصد بیماری دیابت قابلپیشگیری است.»
عبدالهی با اشاره به اینکه روند بیماریهای غیرواگیردار درحال افزایش است و باید روی الگوی غذایی مردم بسیار کار شود، افزود: «70درصد علت مرگومیر در دنیا بیماریهای غیرواگیر است؛ بهطوریکه در سال90 مهمترین علت 380هزار مرگ ثبتشده در کشور مربوط به مرگومیر بهدلیل بیماریهای قلبی و عروقی است.»
عبدالهی بیان کرد: «درحال 88درصد مردم ریزفاکتور تغذیه ناسالم را دارند که روند هشداردهنده بیماری غیرواگیردار و اضافهوزن را بهدنبال دارد.»
وی با اشاره به اینکه روغن، قند و شکر بالاتر از حد لازم در کشور مصرفشده و مصرف میوه، سبزی، شیر و لبنیات کمتر از نیاز هر فرد است افزود: «نتیجه این تغذیه شیوع اضافهوزن و چاقی در کشور است؛ بهطوریکه در قشر جوان کشور هم 50درصد از گروهها دچار اضافهوزن و چاقی هستند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بابیان اینکه در بین گروههای سنی 25 تا 35 سال 3درصد کلسترول بالا را داریم، اضافه کرد: «در جمعیت 15 تا 64 ساله کشور 19درصد فشارخون بالا وجود دارد و این نکته قابلتامل است که از سنین جوانی شواهد فشارخون بالا را میبینیم؛ به این معنی که از هر پنج ایرانی، یک نفر دچار مشکل فشارخون بالا است.»
عبدالهی با اشاره به آمار بالای مصرف نمک در کشور از سرانه مصرف نمک در ایران انتقاد کرد و افزود: «متاسفانه در ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف میشود.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بابیان اینکه 54 درصد نمک دریافتی مردم در هنگام طبخ است که باید بر اساس الگوهای غذایی مصرف کمتری داشته باشد افزود: «این درحال است که بهلحاظ پوکی استخوان سالانه حداقل 33میلیارد ریال هزینه شکستگی گردن و استخوان ران در کشور است.»
عبدالهی با اشاره به اینکه روند بیماریهای غیرواگیردار درحال افزایش است و باید روی الگوی غذایی مردم بسیار کار شود، افزود: «70درصد علت مرگومیر در دنیا بیماریهای غیرواگیر است؛ بهطوریکه در سال90 مهمترین علت 380هزار مرگ ثبتشده در کشور مربوط به مرگومیر بهدلیل بیماریهای قلبی و عروقی است.»
عبدالهی بیان کرد: «درحال 88درصد مردم ریزفاکتور تغذیه ناسالم را دارند که روند هشداردهنده بیماری غیرواگیردار و اضافهوزن را بهدنبال دارد.»
وی با اشاره به اینکه روغن، قند و شکر بالاتر از حد لازم در کشور مصرفشده و مصرف میوه، سبزی، شیر و لبنیات کمتر از نیاز هر فرد است افزود: «نتیجه این تغذیه شیوع اضافهوزن و چاقی در کشور است؛ بهطوریکه در قشر جوان کشور هم 50درصد از گروهها دچار اضافهوزن و چاقی هستند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بابیان اینکه در بین گروههای سنی 25 تا 35 سال 3درصد کلسترول بالا را داریم، اضافه کرد: «در جمعیت 15 تا 64 ساله کشور 19درصد فشارخون بالا وجود دارد و این نکته قابلتامل است که از سنین جوانی شواهد فشارخون بالا را میبینیم؛ به این معنی که از هر پنج ایرانی، یک نفر دچار مشکل فشارخون بالا است.»
عبدالهی با اشاره به آمار بالای مصرف نمک در کشور از سرانه مصرف نمک در ایران انتقاد کرد و افزود: «متاسفانه در ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف میشود.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بابیان اینکه 54 درصد نمک دریافتی مردم در هنگام طبخ است که باید بر اساس الگوهای غذایی مصرف کمتری داشته باشد افزود: «این درحال است که بهلحاظ پوکی استخوان سالانه حداقل 33میلیارد ریال هزینه شکستگی گردن و استخوان ران در کشور است.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد