hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis betkom marsbahisgirtr ارتباط مصرف گوشت قرمز با بروز حملات قلبی و مغزی » سپید آنلاین
یافته‌های پژوهشی نشان می‌دهد:
ارتباط مصرف گوشت قرمز با بروز حملات قلبی و مغزی
24 دی 1395 ساعت: 18:10



محققان می‌گویند مولکولی که به هنگام هضم گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبنی تولید می‌شود، خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، طبق یک مطالعه بیمارانی که تری متیل آمین N-اکسید (TMAO) در خون شان بالا است، شش برابر بیشتر احتمال دارد که در ماه آینده بمیرند یا دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شوند یا نیاز به عمل جراحی برای بازکردن شریان مسدود شده پیدا کنند.

به گفته محققان با وجود TMAO همچنین می توان خطرات بهداشتی طولانی مدت را پیش بینی کرد. افرادی که بالاترین سطح خونی TMAO را دارند، دو برابر بیشتر احتمال دارد ظرف هفت سال آینده بمیرند.
محقق دکتر استنلی هیزن، رئیس موسسه تحقیقات پزشکی سلولی و مولکولی کلینیک کلیولند، در این باره می گوید: «با وجود بالابودن سطح TMAO می توان پیش بینی کرد که فرد در ادامه یک واقعه بزرگ قلبی و عروقی را تجربه خواهد کرد.»
هازن توضیح داد:TMAO به وسیله باکتری های روده در طول هضم غذاهای تولید شده از حیوانات ایجاد می شود و در پلاسمای خون تجمع می‌یابد. به گفته وی، آزمایش حیوانی قبلی نشان داده است TMAO می‌تواند خطرهای مربوط به سلامت قلب را به دو روش افزایش دهد.
رئیس موسسه تحقیقات پزشکی سلولی و مولکولی کلینیک کلیولند گفت: «اگر شما TMAO را به خون اضافه کنید، مشاهده خواهید کرد که پلاکت ها بیش از حد واکنش نشان می دهند و موجب لخته شدن خون می شوند. به نظر می رسد TMAO با افزایش توانایی کلسترول برای شکل دادن رسوبات در رگ های خونی، به سخت شدن شریان ها کمک می کند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو