hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom نتایج طرح ملی میزان مصرف عوامل خطر تغذیه‌ای ایرانیان اعلام شد » سپید آنلاین
نتایج طرح ملی میزان مصرف عوامل خطر تغذیه‌ای ایرانیان اعلام شد
18 دی 1395 ساعت: 21:10



نتایج طرح ملی مشترک تعیین میزان دریافت نمک و سدیم، قند و انواع روغن و چربی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس و اشباع اعلام شد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، هدایت حسینی رئیس انستیتو تغذیه با اعلام این خبر گفت: نتایج این طرح نشان داد که مقدار کل نمک دریافتی در روز ، 9/10 گرم است. نمک اضافه شده در زمان پخت غذا یا نمک سر سفره 54 درصد از کل نمک دریافتی را تشکیل می دهد. مهم ترین غذاهای فرآیند شده در تامین سدیم نیز نان و پنیر هستند.
حسینی افزود: متوسط دریافت قند کل 102 گرم در روز است، منظور از قند کل مجموع قندهای موجود در انواع مواد غذایی مانند نان، میوه وسبزی، لبنیات، کیک، شیرینی، نوشابه، قند و شکر و است.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی الگوی مصرف انواع روغن و چربی های خوراکی در 6 استان نشان می دهد که سهم روغن های نیمه هیدروژنه (روغن نباتی جامد) کاهش چشمگیری داشته و سهم مصرفی روغن های نباتی مایع 5/4برابر افزایش یافته است و روغن مخصوص سرخ کردنی 30درصد سهم روغن مصرفی را تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: اصلاح الگوی اسیدهای چرب روغن‌های نیمه هیدروژنه و کاهش مصرف این گروه از روغن ها باعث کاهش قابل توجهی در میزان دریافت اسیدهای چرب ترانس مضر برای سلامتی شده است. رئیس انستیتو تغذیه گفت: نتایج بدست آمده از این دو بررسی ملی به صورت اینفوگرافیک و گزارش تفصیلی برای سازمان های ذیربط جهت سیاست گذاری و برنامه ریزی برای کاهش عوامل خطر تغذیه ای ارسال شده است.
حسینی اضافه کرد: در این پژوهش میزان مصرف نمک وقند و شکر مراجعه مستقیم به در منازل و با روش توزین مخازن در یک دوره زمانی10روزه تعیین شد. در این بررسی از تمام افراد واجد شرایط نمونه ادرار 24ساعته جمع‌آوری شد. وی ادامه داد: بررسی الگوی کمی و کیفی مصرف روغن و چربی های خوراکی به عنوان مهمترین منابع دریافت اسیدهای چرب ترانس و اشباع در رژیم غذایی خانوارهای ایرانی بررسی شد. این بررسی در خانوارهای شهری مراکز استان‌های آذربایجان غربی، فارس، خوزستان، لرستان، سمنان و خراسان با روش مصاحبه تلفنی و تکمیل پرسشنامه انجام شد.
گفتنی است این طرح مشترک بین انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، معاونت بهداشت، وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت انجام شده است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو