hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet فقر غذایی ۴میلیون ایرانی/۲۵درصد مردم بیش از نیاز غذا می‌خورند » سپید آنلاین
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
فقر غذایی ۴میلیون ایرانی/۲۵درصد مردم بیش از نیاز غذا می‌خورند
10 دی 1395 ساعت: 12:10



رئیس سازمان غذا و دارو بر حذف کامل چربی‌های ترانس از محصولات غذایی تاکید کرد و گفت: حذف روغن پالم از محصولات لبنی سبب کاهش مصرف لبنیات پرچرب شده است.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، رسول دیناروند با بیان این مطلب که دنیا ازجمله کشور ما در حوزه غذا و تغذیه با سه چالش اصلی مواجه است، گفت: چالش اول فقر غذایی و سوء تغذیه است، به‌طوری که بیش از ۸۰۰میلیون نفر گرسنه در جهان وجود دارد و در ایران هم متاسفانه هنوز در حدود ۴میلیون نفر کمتر از نیاز غذا دریافت می‌کنند. به‌خصوص در استان سیستان و بلوچستان، یکی از چالش‌های اساسی ما فقر غذایی و سوء تغذیه است که باید برای حل آن تلاش شود.
وی از تقلبات غذایی و آلاینده‌های شیمیایی، بیولوژیک و... به عنوان چالش دوم حوزه غذا نام برد و ادامه داد: هنوز درصد بالایی از فرآورده‌های غذایی که مردم دریافت می‌کنند از نظر بهداشت و ایمنی قابل تایید نیستند. در سال اخیر حدود ۱۰درصد نمونه‌هایی که ما آزمایش کرده‌ایم، مردود شده‌اند.
دیناروند به چالش سوم اشاره کرد و افزود: دریافت کالری بیش از نیاز، چالش سوم است، به‌طوری که در ایران بطور میانگین کالری دریافتی ۲۵درصد بیش از نیاز است. وی در ادامه با اشاره به اولویت‌های غذایی کشور، تاکید کرد: سلامت غذا نخستین مسئله است.
دیناروند به معضل فقر غذایی اشاره کرد و اظهار داشت: درحال حاضر برخی از افراد جامعه، مانند مناطقی از استان سیستان و بلوچستان کالری مورد نیاز بدن خود را دریافت نمی‌کنند و از عدم امنیت غذایی رنج می‌برند که این مسئله درحال پیگیری است. وی، شایع‌ترین مشکلات تغذیه‌ای در کشور را دریافت ۲۵درصد کالری اضافی و مصرف بیش از معمول غذا دانست و گفت: همین امر سبب افزایش وزن و چاقی در کشور شده است.
دیناروند به اولویت وزرات بهداشت در حوزه غذا و تغذیه اشاره کرد و افزود: با تدابیری که سازمان غذا و دارو اندیشیده است سفره‌های مردم از سلامت بیشتری برخوردار خواهد شد. وی به موضوع پالم اشاره کرد و گفت: در سه سال اخیر سالانه در حدود ۳۰۰هزار تن کاهش واردات روغن پالم داشته‌ایم.
رئیس سازمان غذا و دارو با عنوان این مطلب که فقط ۸۰هزار تن از روغن پالم وارداتی برای تولید لبنیات پرچرب و ارزان قیمت استفاده می‌شد، افزود: طبیعی است هر چقدر قیمت محصول تولیدی ارزان‌تر تمام شود فروش و مصرف آن بیشتر می‌شود. حذف روغن پالم از محصولات لبنی سبب کاهش مصرف لبنیات پرچرب شده است. دیناروند گفت: سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو علاوه بر کاهش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع، حذف کامل چربی‌های ترانس از محصولات غذایی است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو