صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
برخورد جدی با کوچک‌ترین تخلف در واحدهای غذایی

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، رسول دیناروند اظهار داشت: «طی چند سال اخیر دستگاه‌های نظارتی، قوی‌تر شده‌اند و با تخلفات با جدیت برخورد می‌کنند؛ ازجمله اینکه وضعیت نظارت بر محصولات سلامت‌محور بسیار بهتر شده است.»
دیناروند گفت: «کالاهای دارای مجوز از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، کالاهایی به‌شمار می‌آیند که می‌توان آنها را با اطمینان مصرف کرد به‌همین علت اگر واحدی غذایی دارای مجوز، کوچک‌ترین تخلفی را انجام دهند حتما با جدیت با آن واحد برخورد می‌شود.»
معاون وزیر بهداشت یادآور شد: «باتوجه به نظارت‌هایی که صورت می‌گیرد و حساسیتی که مردم دارند و در نتیجه کمک دولت، درجهت ارتقاء کیفیت و سلامت فرآورده‌های غذایی در کشور پیش می‌رویم.»
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دو نوع تولیدکننده صنعتی و سنتی غذا در کشور ، خاطرنشان کرد: «صنعت غذایی ایران، صنعتی پیشرو است و خوشبختانه در این عرصه صادرات بسیار خوبی نیز داریم. درحال حاضر 11هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند؛ این درحالی است که تولید کننده‌های غیرصنعتی یا سنتی بالغ بر هزاران واحد صنفی هستند که واحدهای صنعتی به شمار نمی‌آیند.»
طبق آمار اعلام شده ازسوی وزارت بهداشت، سرانه مصرف شیر در ایران اکنون، 70 تا 80 کیلوگرم در سال است این درحالی است که این میزان در کشورهای توسعه‌یافته به 300کیلوگرم می‌رسد. از این‌رو کاهش مصرف شیر طی سال‌های گذشته موجب شده است تا تراکم استخوان ایرانیان نیز کاهش یابد و آنان را برای ابتلا به بیماری‌های مختلف به‌ویژه پوکی استخوان، مستعد سازد.