hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetmatadorbetLiseli Pornojojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibommatadorbetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetjojobetonwinjojobetbetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetmeritkingbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbettümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetJojobetcasibom,casibom giriş sekabet girişMatbetbetparkelexbetbotnet satın alcasibomcasibom giriş سپید آنلاین » ممنوعیت کامل استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
ممنوعیت کامل استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، دکتر رسول دیناروند از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد. دیناروند با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به‌طور کامل منتفی شده است، خاطرنشان کرد: «تولیدکنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد، ندارند.»
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: «طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد، از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود. بنابراین تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به‌طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.»