hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetextrabetMilf Pornocasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomextrabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetmarsbahisonwinbets10betkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetmeritkingbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobet girişholiganbet güncel girişcasinolevant giriştümbetpusulabetbetparkholiganbettümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotgrandpashabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetSahabetsekabet girişmatbetbetparkelexbetbotnet satın albaywintümbetmaltcasinosekabet,sekabet girişcasibomcasibom giriş سپید آنلاین » هشدار سازمان غذا و دارو درباره زعفران‌های تقلبی
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
هشدار سازمان غذا و دارو درباره زعفران‌های تقلبی

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، مینو حاجیان کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: «متاسفانه برخی از مردم اقدام به خرید زعفران از دستفروش‌ها می‌کنند درحالی که این پودرهای مشابه زعفران، فاقد پروانه ساخت و مشخصات برچسب‌گذاری بوده و به هیچ‌ وجه مورد تائید وزارت بهداشت نیست.»
وی با بیان اینکه این پودرها کاملا تقلبی بوده و از رنگ‌های شیمیایی تشکیل شده‌اند، افزود: «مصرف‌کنندگان برای اطمینان از سلامت زعفران، باید آن را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند و به مشخصات برچسب که شامل تاریخ تولید، انقضاء، پروانه ساخت، آدرس واحد تولیدی همراه با شماره تماس و آرم سازمان غذا و دارو است، دقت کنند.»
حاجیان خاطرنشان کرد: «زعفران در معرض تقلب‌های زیادی قرار می گیرد. این محصول از پرچم گل‌های گیاه زعفران تهیه می‌شود و برای تقلب در زعفران از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده می‌کنند و آن را با زعفران مخلوط می‌کنند.» وی ادامه داد: «عده‌ای دیگر از ریشه‌های اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگ‌های مصنوعی به رنگ زعفران در می‌آوردند.»
کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: «چنانچه زعفران پودر شده باشد، اصالت آن تنها با دستگاه‌های آزمایشگاهی، قابل تشخیص است.» حاجیان یادآور شد: «زعفران به‌ویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود چراکه با توجه به اسانس(مواد معطر)، زعفران قابل تبخیر شدن است و در صورت نگهداری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته می‌شود.»