رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی عنوان کرد
برگزاری آزمون‌های علوم پزشکی اسفند 1403 با حضور بیش از 11 هزار داوطلب

5 اسفند 1403 ساعت: 09:12

به گزارش سپیدآنلاین، سعید هاشمی با اشاره به فرآیند ثبت‌نام این آزمون‌ها اعلام کرد: ثبت‌نام اولیه از 1 تا 15 بهمن 1403 انجام شد و داوطلبان از 16 تا 23 بهمن فرصت ویرایش اطلاعات خود را داشتند.


وی افزود: آزمون‌ها در 184 حوزه امتحانی شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. تعداد شرکت کنندگان این دوره در رشته‌های مختلف به شرح زیر است؛ علوم پایه پزشکی: 5,505 نفر، علوم پایه دندانپزشکی: 754 نفر، پیش کارورزی: 4,891 نفر و پایان دوره داروسازی: 137 نفر.


رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی همچنین از اعلام کلید اولیه آزمون‌ها در تاریخ 5 اسفند 1403 خبر داد و گفت: داوطلبان می‌توانند تا 7 اسفند نسبت به ارسال اعتراض اقدام کنند. نتایج نهایی نیز در نیمه دوم اسفند 1403 اعلام خواهد شد.


دکتر هاشمی در پایان تأکید کرد که تمامی مراحل آزمون با رعایت کامل استانداردهای علمی و نظارتی برگزار شده است و از داوطلبان خواست برای اطلاع از جزییات بیشتر به سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir مراجعه کنند.وبدا