اسحاقی با اشاره به حضور رئیس بهزیستی در نشست کمیسیون بهداشت:
مغفول ماندن سالمندی در کشور

2 اسفند 1403 ساعت: 10:12

سخنگوی کمیسیون بهداشت از حضور رئیس سازمان بهزیستی در نشست این کمیسیون خبر داد و گفت: خوشبختانه سازمان در این دوره، با ورود جدی، گام‌های مهمی در جهت بهبود وضعیت سالمندان برداشته و شاهد توجه ویژه و نگاه تحول‌خواهانه‌ سازمان به سالمندان هستیم و ورود کمیسیون به موضوع سالمندان هم، بیانگر توجه خاص مجلس به این قشر است.

به گزارش سپیدآنلاین، سلمان اسحاقی در گفت‌وگو با خانه ملت از حضور سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای خبر داد و گفت: برنامه های بهزیستی در این نشست در قالب گزارشی استماع و ارائه شد و خوشبختانه سازمان در این دوره، با ورود جدی گام‌های مهمی در جهت بهبود وضعیت سالمندان برداشته و شاهد توجه ویژه و تحول‌خواهانه‌ سازمان به موضوع سالمندان هستیم.

وی افزود: متاسفانه سالمندی موضوعی مغفول مانده در کشور است و سازمان یا وزارتخانه‌ای به‌صورت متمرکز برای رسیدگی به امور سالمندان در کشور وجود ندارد و امر باعث شد تا در سال‌های گذشته، این قشر از جامعه به نوعی مورد بی مهری قرار گیرند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم، ادامه داد: بر اساس اظهارات حسینی، سازمان بهزیستی علاوه بر انجام ۱۷۰ ماموریت خود، در گام اول، ۷۶۰ باشگاه سالمندان را در سطح کشور راه‌اندازی کرده و این باشگاه‌ها به‌عنوان مراکز فعال در حوزه‌های مختلف، از جمله ورزش، سلامت و نظام ارجاع به سالمندان خدمات ارائه می‌دهند.

اسحاقی یادآور شد: مهم‌تر از همه، تأکید ویژه بر آموزش و توانمندسازی سالمندان، به ویژه سالمندان تنها (که اغلب زنان سالمند هستند)، در نظر گرفته شده تا با استفاده از ظرفیت‌های مدارس و باشگاه‌ها، به این قشر از جامعه کمک‌های مؤثر و هدفمند ارائه شود؛ رئیس بهزیستی تاکید کرد که رویکرد سازمان مشارکت محوری است و باید از ظرفیت مردم، موسسات و خیرین استفاده شود و مشارکت به صورت نظام‌مند باشد و تمامی اقدامات سازمان مبتنی بر ۷ رویکرد برنامه ریزی و اجرا می شود و نگاهمان به مسائل، خانواده محوری است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی، ادامه داد: ورود کمیسیون بهداشت و درمان به موضوع بهبود وضعیت سالمندان، نمایانگر توجه خاص مجلس به این قشر است و امیدواریم با انجام اقدامات نویدبخش توسط دولت، شاهد ارتقای کیفیت زندگی و تغییر مثبت در وضعیت این قشر باشیم.