مسیر تازه گردشگری سلامت در استان‌های مرزی ایران کلید می‌خورد

29 بهمن 1403 ساعت: 01:11

به گزارش سلامت، علیرضا تابش، مدیرعامل هگتا در پیش همایش بین‌المللی «فرصت‌های سرمایه‌گذاری در گردشگری پزشکی ایران» از برگزاری این همایش در اردیبهشت‌ماه در خرمشهر و آبادان خبر داد و آن را آغازی بر یک مسیر تازه دانست. تابش گفت: ما این مسیر را از این شهرها آغاز خواهیم کرد و آن را در مناطق آزاد کشور و استان‌های مرزی، به‌ویژه در مقاصد مستعد گردشگری سلامت، ادامه خواهیم داد.


علیرضا تابش افزود: در اثنای چهل و ششمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، یکی از اولویت‌های ویژه ما، توجه جدی به مقوله گردشگری سلامت است؛ آن هم بر اساس اهداف و تکالیف تعیین‌شده در برنامه هفتم پیشرفت، این حوزه نه‌تنها از اهمیت بالایی برخوردار است، بلکه پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیقی نیز برای آن صورت‌گرفته است.


او ادامه داد: ایران به همت جوانان فرهیخته و اساتید دانشمند خود توانسته از کشوری که نیازمند واردات خدمات پزشکی و پیراپزشکی در قبل از انقلاب بود به قطب اصلی برخی خدمات پیشرفته پزشکی در منطقه و جهان بدل شود و امروز از سرآمدان عرصه درمان ناباروری و پیوند اعضا در جهان و همچنین از پیش‌گامان ارائه خدمات درمان بیماری‌های صعب‌العلاج در منطقه غرب آسیا محسوب می‌شود.


ائتلاف سلامت‌محور و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در گردشگری پزشکیتابش گفت: امروز در حال ورود به یک مرحله جدید از همکاری‌های منطقه‌ای هستیم که آن را «ائتلاف سلامت‌محور» می‌نامیم، این ائتلاف باهدف ارتقای سلامت عمومی، توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی و بهبود دسترسی به خدمات درمانی در سطح منطقه شکل می‌گیرد.


او افزود: ائتلاف سلامت‌محور نه‌تنها پاسخی به بحران‌های بهداشتی و درمانی است، بلکه می‌تواند با برنامه‌های توسعه‌ای کشورهای منطقه نیز همسو باشد.
وی تصریح کرد: ایران با برخورداری از زیرساخت‌های پیشرفته پزشکی، کادر درمانی متخصص و هزینه‌های رقابتی درمان، یکی از مقاصد مهم گردشگری پزشکی در منطقه و بلکه در جهان، محسوب می‌شود. شهرهایی مانند تهران، مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان به دلیل بیمارستان‌های مجهز و استانداردهای بالا، پذیرای بیماران خارجی بسیاری هستند.


فرصت‌های سرمایه‌گذاری در گردشگری سلامت خوزستانمدیرعامل هگتا تصریح کرد: استان خوزستان هم در سال‌های اخیر، میزبان گردشگران عراقی بوده که باهدف درمان، وارد کشور می‌شوند و بر ماست که این فرصت را قدر دانسته و ضمن بسترسازی و توسعه زیرساخت‌ها، ظرفیت‌های لازم را برای ارائه خدمات مطلوب ایجاد کرده و از این راه، ضمن توسعه اشتغال‌زایی برای جامعه محلی، گفتمان صلح و دوستی بین دو کشور را تعمیق بخشیم.