دبیر علمی کنگره باکتریشناسی گفت: با توجه به چالشهای روزافزون در حوزه بهداشت جهانی، از جمله مقاومت آنتیبیوتیکی و ظهور بیماریهای عفونی جدید، توسعه و گسترش دانش در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است.
به گزارش سپیدآنلاین، بیتا بخشی افزود: به اشتراک گذاشتن تحقیقات و اطلاعات علمی در حوزه باکتریشناسی پزشکی میتواند به بهبود پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای عفونی و در نهایت به ارتقای سلامت جامعه کمک کند.
وی افزود: به همین منظور در این کنگره، گارگاههای تخصصی نقش پروبیوتیکها در سلامت و بیماری، هوش مصنوعی و تکنیکهای نوین در تشخیص عفونتهای باکتریال و عفونتهای منتقله از آب و غذا با حضور اساتید و متخصصین حوزههای مرتبط برگزار میشود.
رئیس انجمن باکتریشناسی پزشکی ایران همچنین در این مراسم گفت: این کارگاهها فرصتی مغتنم برای شرکتکنندگان فراهم میکنند تا با آخرین دستاوردها و تکنیکهای روز در زمینه باکتریشناسی پزشکی آشنا شده و دانش و مهارتهای خود را ارتقا بخشند.
فاطمه فلاح تصریح کرد: کارگاه کشت سهبعدی سلولهای بنیادی و کابرد آن در پزشکی بازساختی، کارگاه الزامات آزمایشگاه میکروبیولوژی، کارگاه پایتون، کارگاه اصول و مقدمات فلوسایتومتر و کارگاه ارزیابی روشها و منابع خطاها در تستهای تشخیصی باکتریشناسی از جمله کارگاههای آموزشی است که در آنها به موضوعات مختلف پرداخته میشود.
وی افزود: ششمین کنگره باکتریشناسی پزشکی ایران با تمرکز بر محتوای علمی متنوع و کاربردی، تلاش دارد تا نمایی جامع از آخرین دستاوردها و یافتههای روز را ارائه دهد که برخی محورها شامل بررسی و پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی، تجزیه و تحلیل بیماریهای نوپدید و بازپدید، استراتژیهای مؤثر در تجویز آنتیبیوتیکها و جلوگیری از مقاومت میکروبی، اخلاق حرفهای در تحقیقات علمی و بالینی، ارتباط عفونت و میکروبیوم در تحلیل سرطان، نقش باکتریوفاژها در بهبود سلامت انسان، نوآوریهای جوان در پیشگیری و درمان عفونتهای باکتریال و چالشها و دغدغههای دانشجویان و فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی است.خبرگزاری صدا و سیما