معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:
نیازمند ارتقا سواد سلامت جامعه هستیم

10 آذر 1403 ساعت: 11:9

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر لزوم ارتقا سواد سلامت آحاد جامعه تاکید کرد و افزود: با ارتقای سطح سواد سلامت مردم، می‌توان از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد.

به گزارش سپیدآنلاین، مسعود حبیبی با بیان اینکه تلاش و زحماتی که روسای دانشگاه داشته اند برای خدمت به مردم و اعتلای کشور بوده است، گفت: اگر از همه دانشمندان بپرسید که این تلاش ها را برای چه کردند می گویند برای ایران و سربلندی ایران و برای اینکه هویت ملی ما ارتقا یافته و در نهایت عزت و افتخار این ملت افزایش پیدا کند.


حبیبی با بیان اینکه برای حفظ قدرت کشور نیاز داریم در دو حوزه اصلی قوی باشیم، گفت: یک حوزه توان نظامی است و اگر این قدرت موشکی و نظامی نبود امروز دشمن ما را راحت نمی‌گذاشت و حوزه دیگر توان علمی ما است، زیرا امروز توسعه و پیشرفت کشور مبتنی بر توسعه علمی رخ می‌دهد.


وی با بیان اینکه توسعه علمی، توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را با خود به همراه می‌آورد، افزود: برای توسعه علمی باید جایگاه عالمان را هم ویژه ببینیم. از سوی دیگر وظیفه ما در نظام سلامت، ارائه خدمات به صورت عادلانه و در دسترس به همه مردم است که یکی از بهترین راهکارها برای ارائه خدمات مناسب، اجرای پزشکی خانواده است؛ وقتی که افراد پرونده سلامت داشته باشند هم خدمات بهتری دریافت خواهند کرد و هم از هدررفت منابع جلوگیری می‌شود.


علی سروش، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست از تدوین برنامه استراتژیک به عنوان یک سند چشم‌انداز خبرداد و با اشاره به اهمیت راه‌اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی و تجمیع همه دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها، گفت: برخی از دانشکده‌ها در محیطی غیراستاندارد فعالیت دارند لذا ما به طور جدی راه اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی را دنبال می کنیم.


وی در ادامه با بیان اینکه در همه زمینه ها عدالت باید وجود داشته باشد، افزود: ملاک در انجام کارها، باید ارائه خدمات مطلوب و برخورد خوب با ارباب رجوع، بیماران، مددجویان و افرادی که به مراکز مختلف علمی و خدماتی ما مراجعه می کنند، باشد و در عین حال باید برخی چالش‌ها از جمله قاچاق دارو و مواد آرایشی، پایین بودن سطح سواد سلامت جامعه و پایین بودن نرخ رشد جمعیت را نیز مد نظر داشته باشیم.


در این نشست قباد محمدی، رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گزارشی از فعالیت های این دانشگاه ها در طول سه سال گذشته ارائه کرد.


خوابگاه دانشجویی سید حسن نصرالله (حافظیه) در سه بلوک هشت واحدی و در مجموع ۲۴ واحد با ظرفیت ۴۳۰ نفر ظرفیت که برای احداث آن حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده، با حضور دکتر حبیبی، معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر سروش و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتتاح شد.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت همچنین از پروژه خوابگاه دانشجویی 400 نفره با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی که در سه طبقه و با ظرفیت 65 سوئیت در حال ساخت است، بازدید کرد.


دانشجویان مدیران آینده کشور


حبیبی در پایان سفر خود به استان کرمانشاه در نشست صمیمانه ای با جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی این دانشگاه، از دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور یاد کرد و گفت: دانشجویان باید با پذیرش مسئولیت و فعالیت در حوزه های مختلف علمی و فرهنگی، بتوانند از همین دوران، پر تلاش و توانمند شوند.


وی با بیان اینکه اگر تمام تلاش ما این باشد که جوانان و دانشجویان بتوانند مطالبه گری به حق داشته باشند ، بسیاری از ناهنجاری ها از بین خواهد رفت، افزود: یکی از محوری ترین برنامه های ما در وزارت بهداشت این است که بتوانیم کارهای فرهنگی و دانشجویی و فعالیت های مختلف را نه تنها با نظر دانشجویان انجام دهیم بلکه برنامه ریزی و اجرای آن ها را نیز به طور کامل خود دانشجویان انجام دهند.وبدا