تأکید رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی در چهارمین سمینار تازه‌های جراحی پلاستیک صورت و بینی:
مبارزه با مداخله‌گران غیرمجاز، از اولویت‌های اصلی سازمان نظام پزشکی است

22 خرداد 1404 ساعت: 11:3

به گزارش سپیدآنلاین، محمدرئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی ضمن تشکر از زحمات و خدمات همکاران متخصص گوش، حلق و بینی و انجمن راینولوژی در راستای خدمت به مردم، بر ساماندهی علمی و قانونی اعمال زیبایی تأکید کرد و برخورد قاطع و بازدارنده با مداخله‌گران غیرمجاز در امر درمان و تلاش در حوزه‌های مختلف این امر را از ویژگی‌های برجسته دوره اخیر سازمان نظام پزشکی دانست و افزود: هم در حوزه اصلاح قوانین و افزایش جرائم مداخلات و هم در حوزه تعامل با مراجع قضائی و آگاهی‌رسانی، اقدامات متعددی به عمل آمده است؛ از جمله این اقدامات می‌توان به انتشار لیست ۵۲ نفره مداخله‌گران غیرمجاز، راه‌اندازی سامانه حامی و مکاتبه اخیر با رئیس دادسرای جرائم پزشکی در خصوص فوت خانمی ۶۵ ساله اشاره کرد.

رئیس کل نظام پزشکی در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به اهمیت اقتصاد سلامت و معیشت جامعه پزشکی، افزایش دوبرابری رشد سالانه تعرفه‌های پزشکی، افزایش پنج برابری جزء حرفه‌ای و اعلام به‌موقع تعرفه‌ها در دوره اخیر را نسبت به ده سال گذشته، نشانه پیگیری‌های جدی سازمان نظام پزشکی در این حوزه دانست و تأکید کرد: این تلاش‌ها باید تا رسیدن به قیمت واقعی و تعرفه‌گذاری توسط ارائه‌دهنده خدمت ادامه یابد.

ایشان در پایان بر ضرورت رعایت اخلاق پزشکی، تعهد حرفه‌ای، توجه به مقوله زیبایی‌شناسی، مطالعه تاریخ پزشکی ایران و آشنایی با روش و مشی اساطیر و مفاخر پزشکی ایران تأکید کرد.سازمان نظام پزشکی